Attendo Kaisla hoivakoti

vanhustenhoito · Vanhainkoti · Vanhainkoti Sysmä · Tehostettu palveluasuminen · Vanhuspalvelut · Hoivakoti Sysmä · Vanhusten palveluasuminen

Attendo Kaisla on Sysmään tammikuussa 2017 valmistunut 60-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee 1 km päässä Sysmän keskustasta ja sen palveluista. Kaisla edustaa Attendon Mummola-suunnittelua. Mummolassa asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Attendon hoivakodissa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Hoivakodin johtaja

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Lehto 044 494 2503

Saaristo 044 494 2504

Tunturi 044 494 2505

Niitty 044 494 2506

Keittiö 044 494 2507

Keittiövastaava 044 494 2499

Osoite

Kaislatie 1, 19700 Sysmä

Ruoka

Mummolassa ruoka maistuu hyvältä, niin myös meillä! Attendo Kaislassa on oma valmistuskeittiö, jossa tehdään ikäihmisten ravintosuositusten mukaisia ja maukkaita aterioita hoivakodin asukkaille. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat. Asukkailla on myös mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. 

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

 • Valmistunut tammikuussa 2017.
 • 2-kerroksisessa hoivakodissa on 60 asukaspaikkaa jotka on jaettu neljään pienryhmäkotiin.
 • Kaikille asukkaille nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.
 • Hoivakodista on hyvät liikenneyhteydet Sysmän keskustaan ja lähikuntiin.
 • Lue Verohallinnon myöntämästä kotitalousvähennyksestä tästä.

Oma koti

 • Jokaisella asukkaalla on 25m2 kokoinen asunto, josta löytyy invamitoitettu WC/kylpyhuone. Huoneen varustukseen kuuluu myös sähkökäyttöinen hoivasänky, hygieniapatja sekä paloturvalliset verhot.
 • Pariskunnille on mahdollista saada yhteinen asunto.
 • Asukkaiden yhteiskäytössä on tilavat ja esteettömät oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja monitoimitila.
 • Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla aidatulla pihalla. Riittävän leveät kulkureitit sekä kutsuvat levähdyspaikat mahdollistavat asukkaiden itsenäisen ulkoilun ja liikkumisen.

Toiminnallisuus hoivakodissa

 • Pyrimme luomaan asukkaiden arjesta toimeliaan ja osallistavan. Kaislassa jokainen asukas voi osallistua kykyjensä ja halujensa mukaan arjen ylläpitäviin tehtäviin.
 • Korostamme fyysisen kunnon, hyvän mielen ja toimintakyvyn ylläpitoa. Arjen aktiviteetteihin kuuluvat ulkoilun ja arkisen toiminnan lisäksi myös tuolijumpat, luku- ja muistelutuokiot, lauluhetket, tanssit, pelit ja muu asukkaiden mieltymysten mukainen toiminta.