• Sydän

Attendo Kelo

Mielenterveyskuntoutuja Rovaniemi Tukiasuminen

Attendo Kelo on Rovaniemelle syyskuussa 2018 avattu 23 -paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelukoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista sekä tuettua asumista mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Tavoitteemme on mahdollistaa asukkaille kuntoutumisen eteneminen kaikissa elämäntilanteissa mahdollisimman kodinomaisessa ympäristössä. Asukkaillamme on mahdollisuus kuntouduttuaan muuttaa palvelukodilta tukikodeille, jossa toimii sama tuttu henkilökunta. Tukikodit sijaitsevat aivan yksikkömme läheisyydessä

Palvelukodin johtaja

Jaana Pulkkinen

Jaana Pulkkinen

Puhelin: p. 044 494 3309

Hei, olen Jaana Pulkkinen ja vastaan Attendo Kelon toiminnasta.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

YHTEYSTIEDOT

 

 

Kelon päätalo 044-494 3311

Kelon tukiasunnot 044-494 3302

Päivystys:
Kelon päätalo 044-494 3311
Kelon palveluasuminen ja tukikodit 044-494 3302
Päivystys:
Kelon päätalo 044-494 3311
Kelon palveluasuminen ja tukikodit 044-494 3302

Osoite

Hangaspisto 3, 96400 Rovaniemi

Ruoka

Ruokailu on tärkeää niin fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen kuin sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Hoivakodissamme on yhteiset ruokailutilat, joissa tarjoillaan oman kokkimme valmistamia terveellisiä ja maittavia aterioita: aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen sekä iltapala. Ruokailutilanteissa tuemme asukkaita omatoimiseen ruokailuun.

Lisätietoja

Lyhyesti Attendo Kelosta

  • Valmistunut syyskuussa 2018. 

  • Tehostetun palveluasumisen paikkoja 17 ja palveluasumisen paikkoja 6.

  • Tarjolla myös tukiasumista. 

  • Asunnot ovat kooltaan 20m2-25.5m2

Yksilöllisyys

Attendon palveluasumisyksikössä kaikki toiminta perustuu asukkaiden yksilöllisiin tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen. Kaikki toiminta on asukaslähtöisesti suunniteltua ja tavoitteellista. Jokaiselle tehdään oma asumisen suunnitelma sekä yksilölliset päivä- ja viikko-ohjelmat tukemaan kuntoutumista. Kaikki mielenterveyskuntoujien yksikkömme ovat päihteettömiä.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta

Attendon arvot – osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen –näkyvät jokapäiväisessä työssä ja henkilöstömme asenteessa. Motivoitunut ja vastuuntuntoinen henkilöstö kohtelee asiakkaita arvostaen ja on sitoutunut asiakkaiden tavoitteisiin. Räätälöityjen täydennyskoulutusten avulla henkilöstön mielenterveysosaamista kartutetaan jatkuvasti, mm. lähihoitajille on säännöllistä mielenterveyskoulutusta.