Hyppää sisältöön

Attendo Koillistuuli

Attendo Koillistuulessa asukkaat saavat viettää mieltymystensä mukaista elämää viihtyisissä tiloissa, idyllisessä korttelissa lähellä rantaa ja Varkauden pääkirkkoa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Parsiuskatu 5

 • 78300 Varkaus

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Pohjois-Savon hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Intervalliasuminen

  Vapaita paikkoja - Kyllä

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Koillistuuli on Varkaudessa sijaitseva palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikäihmisille tarjoava hoivakoti.
Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään asukkaiden tarpeiden muuttuessa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 20m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Koillistuulessa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua ja ulkoilla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteenja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää