• Yhdessä

Attendo Koski

Tehostettu palveluasuminen · Kevyt palveluasuminen

Attendo Koski on Imatralle vuoden 2020 alussa avautuva 82-paikkainen palvelutalo. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja kevyttä palveluasumista. Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea.

Aluepäällikkö

Heli Laakko-Mankki

Puhelin: 044 494 4650

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Puhelin: 040 752 7666

Osoite

Volttikuja 2, Imatra

Ruoka

Attendo Kosken hoivakodissa on oma keittiö, jossa valmistetaan herkulliset, ikäihmisille sopivat ateriat. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. 

Lisätietoja

Attendo Koski

Olemme ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Koski sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville senioreille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä. 

Palvelutalossa on yhteensä 82 asukaspaikkaa neljässä kerroksessa. Tehostetun palveluasumisen huoneet ovat rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 20,8 -24,8 m2. Jokaisessa tehostetun- ja palveluasumisen asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila.

Attendo Koskessa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös kaksi viihtyisää saunaosastoa. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Toiminnallinen arki

Attendo Koskessa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Asukkaaksi Attendo Koskeen pääsee joko kaupungin sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.