• Clone of Attendo Viskuri

Attendo Kruunula palvelukoti

Mielenterveyskuntoutujat · Asumispalvelut · mielenterveyskuntoutujat Loimaa

Attendo Kruunula on moderni, uusi ja viihtyisä kesäkuussa 2019 avautunut mielenterveyskuntoutujien palvelukoti. Attendo Kruunulan ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa asukkaille eritasoista tukea ja apua arjessa selviytymiseen.

Yksikön johtaja

Sanna Vieraankivi

Puhelin: 044 756 0020

Hei, olen Sanna Vieraankivi ja vastaan Attendo Kruunulan Palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Sairaanhoitaja: 044 7631 940
Ohjaajat: 040 5437 745
Sairaanhoitaja: 044 7631 940
Ohjaajat: 040 5437 745

Osoite

Turuntie 58 A, 32200 Loimaa

Ruoka

Ruokailu on tärkeää niin fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen kuin sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Palvelukodissamme on yhteiset ruokailutilat, joissa tarjoillaan terveellisiä ja maittavia aterioita: aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen sekä iltapala.

Lisätietoja

Toimiva, turvallinen ja viihtyisä ympäristö

Uudessa palvelukodissamme Attendo Kruunulassa  on kuntoutujille omat 21 m2 kokoiset huoneet, joissa on wc ja suihku. Huoneet saa kuntoutuja kalustaa omilla huonekaluilla ja henkilökohtaisilla tavaroilla mieleisekseen.  Kuntoutujien käytettävissä on yhteiset viihtyisäksi sisutetut ryhmätilat toimintaan ja muihin virikkeisiin. Kuntoutujat voivat myös löylytellä ja rentoutua halutessaan Kruunulan tunnelmallisessa saunassa.  Kruunulassa kuntoutujille on tarjolla aamupala, lounas, päiväkahvit, päivällinen ja iltapala. Näiden valmistamiseen osallistuminen on myös mahdollista yhdessä ohjaajan kanssa Kruunulan omassa keittiössä. Kuntoutujan vaate- ja pyykkihuolto voi tapahtua ohjattuna tai itsenäisesti kodin yhteisessä pyykkituvassa.
 
Attendo Kruunula sijaitsee hyvien liikunta mahdollisuuksian äärellä luonnonläheisellä paikalla, Loimaan Suopellolla, osoitteessa Turuntie 58 A. Kaikki Loimaan keskustan palvelut ovat n. 1,5 kilometrin päässä yksiköstä.

Yksilöllinen ja toiminnallinen arki

”Kuntoutujan kannustus ja rohkaisu osallistumaan ja yrittämään itse, mutta tukien!”

 

Liikunta, luonto, osallisuus sekä vuorovaikutus ovat teemoja, jotka ovat läsnä vahvasti Attendo Kruunulan arjessa ja toiminnassa. Käytämme yhteisöhoidollisia menetelmiä kodin toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Palveluidemme sisältö on aina kuntoutujiemme näköinen. Motivaatio toipumiseen voi löytyä, kun se lähtee kuntoutujan omista tavoitteista ja mielenkiinnon kohteista.

Kruunulassa kuntoutujia kannustetaan ja tuetaan mahdollisimman itsenäiseen selviytymiseen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa elämänhallinnan ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja taitojen kohentamiseksi yhteiskunnan jäsenenä. Harrastukset, kuntoutujan oma viikko-ohjelma, tavoitteelliset ryhmät, mahdolliset opiskelut ja työt ovat tärkeä osa kuntoutujien arkea.

Tutustu toimintasuunnitelmaamme (pdf)