Attendo Kuusela

Vanhainkoti · hoivakoti · Asumispalvelut · Tehostettu palveluasuminen · vammautuneet

Attendo Kuusela on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten ja vammaisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kuusela sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille monisairaille. Hoivakoti sijaitsee lähellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Palvelukodin johtaja

Tanja Peura

Tanja Peura

Puhelin: 044 494 1360

Hei, olen Tanja Peura ja vastaan Attendo Kuuselasta. Soita ja sovi tutustumiskäynti!

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Päivystys:
044 494 1362 tai 044 494 1363
Sähköposti: tanja.peura@attendo.fi
Päivystys:
044 494 1362 tai 044 494 1363

Osoite

Otto Mannisen tie 90 B, 51200 Kangasniemi

Ruoka

Attendo Kuuselassa on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat. Kuuselassa tarjoillaan herkulliset, ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Palvelukoti lyhyesti

Attendo Kuuselaon viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten ja vammaisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. 

Kuusela sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille monisairaille: tarjoamme tehostettua palveluasumista, sekä kevyempää palveluasumista. 

Hoivakoti sijaitsee lähellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.
 

Oma koti

Kuuselassa jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä kalustettu huone wc-/suihkutiloilla. Sekä huoneet että yleiset tilat ovat esteettömiä, joten pyörätuolilla liikkuminen on mahdollistettu. Asukkaiden yhteisessä käytössä on avarat ja kodikkaat yhteistilat: ruokailuhuone, olohuone, saunatilat sekä terassit.

Viriketoiminta

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.