• Attendo Fredrikanhovi, vastaava yksikkö

Attendo Loviisanhovi hoivakoti

Tehostettu palveluasuminen · Kevyt palveluasuminen · Vanhuspalvelut · Vanhusten palveluasuminen · Hoivakoti Loviisa · Vanhainkoti Loviisa · Senioriasunnot · Senioriasunnot Loviisa

Tervetuloa Attendo Loviisanhoviin, uuteen Kulttuuri & Taide –teema hoivakotiin. Attendo Loviisanhovi sijaitsee kauniissa Harmaakallion kaupunginosassa. Perusajatuksena on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Hoivakodin johtaja

Anniina Lusma

Puhelin: 044 494 1810

Hei, olen Anniina Lusma. Soita ja kysy lisää Attendo Loviisanhovin hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Sairaanhoitaja p. 044 4941812

Ainola (tehostettu palveluasuminen) p. 044 4941813

Jukola (senioriasunnot) p.  044 4941816

Hoitajat 24/7: p. 044 4941813
Puhelin: Tiiminvetäjä Maria Henriksson 044 4941679
Hoitajat 24/7: p. 044 4941813

Osoite

Arkkitehdintie 8, 07900 Loviisa

Ruoka

Tarjoamme ikäihmisille terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä. Hoivakodin teema otetaan huomioon Loviisanhovin ruokakulttuurissa mahdollisuuksien mukaan. Palvelupaketti sisältää aamupalan, lounaan, iltapäiväkahvin sekä kahvileivän, päivällisen ja iltapalan.

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Attendo Loviisanhovi on 41 -paikkainen hoivakoti, joista 21-31 paikkaa on tehostettua palveluasumista 3 ryhmäkodissa. Lisäksi talossa on kevyemmän hoivan senioriasumista 10 paikkaa. Hoivakodissa on lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Lue Verohallinnon myöntämästä kotitalousvähennyksestä tästä.

Oma koti

  • Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse.
  • Asukashuoneet ovat kooltaan20 m2, ja senioriasunnot 30 m2.
  • Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat.
  • Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Viriketoiminta

  • Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset.
  • Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.
  • Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.