• Sisätilaa vastaavanlaisesta yksiköstä Raisiosta

Attendo Martikkala palvelukoti ja tukikodit

Mielenterveyskuntoutujat · Tehostettu palveluasuminen · Tukiasuminen · Tukikoti

Attendo Martikkala on talvella 2018 Jyväskylään valmistunut palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Tavoitteenamme on kuntouttaa asukkaitamme itsenäisempään asumiseen ja arkeen. Tarjoamme Jyväskylän alueella myös kotiin annettavia palveluja.

Yksikön johtaja

Asta Laurell

Puhelin: 044 494 4744

Hei, olen Asta Laurell. Soita ja kysy lisää Attendo Martikkalasta ja sen asukaspaikoista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Attendo Palvelukoti Martikkala : p. 044 4944 746
Attendo Martikkala Tukikodit : p. 044 4944 747
Attendo Palvelukoti Martikkala : p. 044 4944 746
Attendo Martikkala Tukikodit : p. 044 4944 747

Osoite

Martikaisentie 2A, 40270 Palokka

Ruoka

Yksikössä valmistetaan itse ruokaa ja osa aterioista tulee lähistöllä sijaitsevasta Attendon valmistuskeittiöstä. Käytössämme on kuuden viikon kiertävä ruokalista, jonka suunnittelussa huomioimme asukkaiden toiveet. Asukkaamme saavat myös itse osallistua ruuan valmistukseen ja tarjoiluun.

Lisätietoja

Palvelukoti lyhyesti

Attendo Martikkala on  tehostettua palveluasumista tarjoava palvelukoti mielenterveyskuntoutujille. Tavoitteenamme on kuntouttaa asukkaitamme itsenäisempään arkeen ja asumiseen. Attendo Martikkalassa on myös tukiasuntoja, joissa henkilökunta käytettävissä klo 8 - 20. Asunnot ovat uusia rivitaloyksiötä nykyaikaisin mukavuuksin. Tarjoamme Jyväskylän alueella myös kotiin annettavia palveluja.

Yksikössä valmistetaan itse ruokaa. Käytössämme on kuuden viikon kiertävä ruokalista, jonka suunnittelussa huomioimme asukkaiden toiveet. Asukkaamme osallistuvat ruuan valmistukseen ja tarjoiluun osana kuntouttavaa toimintaa.

Oma koti

  • Jokaisella asukkalla on oma 21 m2 kokoinen huone, jossa on oma WC ja suihku.
  • Huoneet saa sisustaa mieleisekseen omilla huonekaluilla ja henkilökohtaisilla tavaroilla.
  • Asukkaiden vapaassa käytössä ovat viihtyisät ja kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, sauna, ulkoterassi ja pihaa-alue.

Aktiivinen ja osallistava arki

  • Tavoitteenamme on turvallisen arjen, ohjauksen ja tuen kautta auttaa ihmistä auttamaan itse itseään ja tukea kuntoutumista mahdollisimman itsenäiseen elämään.
  • Panostamme mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan.
  • Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle asukkallemme yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää elämää.