Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Perhehoidon koulutukset

Haluatko auttaa lasta tai nuorta? Olisitko kiinnostunut toimimaan tuki- tai sijaisperheenä? Tältä sivulta saat tietoa koulutuksistamme.

hero icon left
hero icon right

Attendon perhehoito tarjoaa kattavan valmennuksen tuki- ja sijaisperheenä toimiville vanhemmille. Tuki- ja sijaisperhevalmennuksia järjestetään tarpeen mukaan ja aina, kun saamme valmennusryhmän kasaan. Kysy lisää tai ilmoittaudu valmennukseen: perhehoito@attendo.fi tai soita 041 731 2996.

Sijais- ja tukiperhetoiminnan etäinfot:

  • 17.11. kello 10 ja 17
  • 15.12. kello 10 ja 17

Infot on suunnattu sijais- tai tukiperheeksi ryhtymistä harkitseville perheille ja toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Ilmoittautujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse ennen infon alkua.
Ilmoittautumiset infoihin: satu.k.parviainen@attendo.fi

PRIDE-valmennukset

Sijaisperheeksi hakeutuvat perheet koulutamme Pesäpuun PRIDE-valmennussapluunan mukaisesti. Ryhmämuotoinen PRIDE-valmennus koostuu viidestä ryhmätapaamisesta, sekä jokaisen valmennukseen hakeutuvan perheen kanssa erikseen tehtävästä alkuhaastattelusta ja loppuarvioinnista.

Seuraavat sijaisvanhemmuutta harkitsevien PRIDE-valmennukset alkavat:

  • Kärsämäellä 26.11.2022
  • Helsinki alkaa 21.1.2023
  • Savossa alkuvuonna 2023

 

Tukiperhetoiminta

Rekrytoimme ja koulutamme sijaisperheiden lisäksi jatkuvasti uusia tukiperheitä. Tukiperhetoiminnassa lapsi viettää tukiperheessä erikseen määritellyn ajan, yleensä yhden viikonlopun kuukaudessa.

Tukiperhekoulutuksemme koostuu kahdesta koulutusiltapäivästä, joista toinen pidetään etäyhteyden välityksellä ja toinen ryhmätapaamisena paikan päällä, ennen ja jälkeen koulutuspäiviä toteutettavista kotikäynneistä sekä välitehtävästä.

Tulossa olevat valtakunnalliset etäkoulutuspäivät:

  • ma 31.10.2022
  • ke 25.1.2023

Kysy lisää tai ilmoittaudu koulutukseen: perhehoito@attendo.fi tai soita 041 731 2996