Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Perhehoidon koulutukset

Haluatko auttaa lasta tai nuorta? Olisitko kiinnostunut toimimaan tuki- tai sijaisperheenä? Tältä sivulta saat tietoa koulutuksistamme.

hero icon left
hero icon right

Attendon perhehoito tarjoaa kattavan valmennuksen tuki- ja sijaisperheenä toimiville vanhemmille. Tuki- ja sijaisperhevalmennuksia järjestetään tarpeen mukaan ja aina, kun saamme valmennusryhmän kasaan. Kysy lisää tai ilmoittaudu valmennukseen: perhehoito@attendo.fi tai soita 041 731 2996 / Satu Parviainen

PRIDE-valmennukset

Sijaisperheeksi hakeutuvat perheet koulutamme Pesäpuun PRIDE-valmennussapluunan mukaisesti.

Ryhmämuotoinen PRIDE-valmennus koostuu viidestä ryhmätapaamisesta, sekä jokaisen valmennukseen hakeutuvan perheen kanssa erikseen tehtävästä alkuhaastattelusta ja loppuarvioinnista.

Helsinki

  • Valmennusryhmä alkaa tammikuussa 2022

Oulu

  • Valmennusryhmä alkaa 27.11.2021

Tampere

  • Valmennusryhmä alkaa tammikuussa 2022

Turku

Ylivieska

  • Valmennusryhmä alkaa tammikuussa 2022

Tukiperhetoiminta

Rekrytoimme ja koulutamme sijaisperheiden lisäksi jatkuvasti uusia tukiperheitä. Tukiperhetoiminnassa lapsi viettää tukiperheessä erikseen määritellyn ajan, yleensä yhden viikonlopun kuukaudessa.

Tukiperhekoulutuksemme koostuu ennakkotehtävästä, kotikäynnistä ja yhdestä koulutuspäivästä. Kotikäynnin aikataulu sovitaan erikseen.

Etäyhteydellä toteutettava koulutuspäivä

  • 5.10. klo 17-20

Tukiperhekoulutus Oulussa

  • 9.11.2021 klo 17-20

Ilmoittautumiset ja lisätiedot perhehoito@attendo.fi tai soita 041 731 2996 / Satu Parviainen