Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Perhehoidon koulutukset

Haluatko auttaa lasta tai nuorta? Olisitko kiinnostunut toimimaan tuki- tai sijaisperheenä? Tältä sivulta saat tietoa koulutuksistamme.

hero icon left
hero icon right

Attendon perhehoito tarjoaa kattavan valmennuksen tuki- ja sijaisperheenä toimiville vanhemmille. Tuki- ja sijaisperhevalmennuksia järjestetään tarpeen mukaan ja aina, kun saamme valmennusryhmän kasaan. Kysy lisää tai ilmoittaudu valmennukseen: perhehoito@attendo.fi tai soita 041 731 2996 / Satu Parviainen

PRIDE-valmennukset

Sijaisperheeksi hakeutuvat perheet koulutamme Pesäpuun PRIDE-valmennussapluunan mukaisesti.

Ryhmämuotoinen PRIDE-valmennus koostuu viidestä ryhmätapaamisesta, sekä jokaisen valmennukseen hakeutuvan perheen kanssa erikseen tehtävästä alkuhaastattelusta ja loppuarvioinnista.

Uusimaa

  • Valmennus alkaa syyskuussa 2022

  • yhteys Perhehoidon sosiaalityöntekijä Hanna Kaisa Kotilainen,
    puh. 044 494 0010; hanna.kotilainen@attendo.fi

Tampere

Ylivieska

  • Valmennus alkaa syyskuussa 2022

  • yhteys Perhehoidon sosiaalityöntekijä Miia Klemola,
    puh. 044 494 0005; miia.klemola@attendo.fi

Tukiperhetoiminta

Rekrytoimme ja koulutamme sijaisperheiden lisäksi jatkuvasti uusia tukiperheitä. Tukiperhetoiminnassa lapsi viettää tukiperheessä erikseen määritellyn ajan, yleensä yhden viikonlopun kuukaudessa.

Tukiperhekoulutuksemme koostuu ennakkotehtävästä, kotikäynnistä ja yhdestä koulutuspäivästä. Kotikäynnin aikataulu sovitaan erikseen.