Attendon perhehoito tarjoaa kattavan valmennuksen tuki- ja sijaisperheenä toimiville vanhemmille. Tuki- ja sijaisperhevalmennuksia järjestetään tarpeen mukaan ja aina, kun saamme valmennusryhmän kasaan. Kysy lisää tai ilmoittaudu valmennukseen: perhehoito@attendo.fi tai soita 041 731 2996

Sijais- ja tukiperhetoiminnan etäinfot:

  • to 13.4. kello 10 ja 17
  • to 4.5. kello 10 ja 17
  • to 1.6. kello 10 ja 17

Infot on suunnattu sijais- tai tukiperheeksi ryhtymistä harkitseville perheille ja toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Ilmoittautujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse ennen infon alkua.
Ilmoittautumiset infoihin: satu.k.parviainen@attendo.fi

PRIDE-valmennukset

Järjestämme sijaisvanhemmuutta harkitsevien PRIDE-valmennuksia aina, kun saamme valmennusryhmän kasaan ja sillä alueella, missä tarvetta ja kiinnostusta on. Kannattaa siis olla rohkeasti yhteydessä ja kysyä tulossa olevista valmennuksista.

Seuraavat sijaisvanhemmuutta harkitsevien PRIDE-valmennukset alkavat:

  • Oulu, toukokuussa 2023

 

Tukiperhetoiminta

Rekrytoimme ja koulutamme sijaisperheiden lisäksi jatkuvasti uusia tukiperheitä. Tukiperhetoiminnassa lapsi viettää tukiperheessä erikseen määritellyn ajan, yleensä yhden viikonlopun kuukaudessa.

Tukiperhekoulutuksemme koostuu kahdesta koulutusiltapäivästä, joista toinen pidetään etäyhteyden välityksellä ja toinen ryhmätapaamisena paikan päällä, ennen ja jälkeen koulutuspäiviä toteutettavista kotikäynneistä sekä välitehtävästä.

Seuraavat tukiperhekoulutukset alkavat etänä:

  • ke 22.3.
  • ke 24.5.

Kysy lisää tai ilmoittaudu koulutukseen: perhehoito@attendo.fi tai soita 041 731 2996