Hyppää sisältöön

Attendo Honkaniemi

Attendo Honkaniemi tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita 27 mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle Vääksyssä.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Asikkalantie 3

 • 17200 Vääksy

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 27

  Huoneen koko - 22 m2

  Erikoisosaaminen - päihdekuntoutujat, haastavasti käyttäytyvät asukkaat, neuropsykiatrinen osaaminen

  Valmistunut - 2013

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Attendo Honkaniemi tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita 27 mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle. Kodin jokaisen asukkaan kanssa laaditaan henkilökohtainen kuntoutussuunnitelma, jossa määritellään tavoitteita kuntoutumiselle. Honkaniemessä osaamista löytyy myös neuropsykiatrisista menetelmistä ja niiden hyödyntämisestä osana päivittäistä arkea.

Story image

Oma koti

Attendo Honkaniemessä asukkaat elävät kuin omassa kodissaan. Jokaisella asukkaalla on oma huone, eli oma koti. Asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Kotinsa asukas saa kalustaa ja sisustaa haluamillaan tavaroilla kotoisaksi. Asukkaiden käytössä ovat myös rauhalliset ja viihtyisät yhteistilat.

Story image

Omannäköistä elämää

Attendo Honkaniemessä eletään monipuolista, rikasta elämänmakuista arkea, johon kuuluu harrastuksia, kotitöitä, työtoimintaa, vieraita ja vierailuja sekä ihan tavallista asukkaittensa näköistä elämää. Palvelukodin arkeen on pyritty luomaan toimintoja, jotka innostavat ja motivoivat kodin asukkaita aktiiviseen osallistumiseen. Attendo Honkaniemen asukkaita kannustetaan ja opastetaan oppimaan ja kokemaan uutta sekä samalla vahvistamaan luottamusta itseensä. Tapahtumiin ja yhdessäoloon kannustetaan, mutta myös oma rauha on taattu aina asukkaan niin toivoessaan.

Quote

"Ohjaajien kanssa on saanut elämästä kiinni ja olen siirtymässä kotikuntoutukseen ja käyn työpajoissa"

Devider

Mies 40v

Honkaniemen asukas

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää