Hyppää sisältöön

Attendo Jokilinna

Attendo Jokilinna on lämminhenkinen palvelukoti aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Asukkaalle nimetään hoitosuhteen alussa kaksi omaohjaajaa ja kaikilla asukkaille tehdään henkilökohtainen hoito-/kuntoutussuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Pysäkintie 1

 • 27510 Eura

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 30

  Huoneen koko: 20 m2

  Valmistunut: 2010

 • Erikoisosaaminen: haastavasti käyttäytyvät asukkaat päihdetyö kaksoisdiagnoosiset asukkaat hoidolliset asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Tavoitteellista tukea

 Arvot ja toimintaa ohjaavat periaatteet ovat asukkaan kunnioittaminen yksilöllisenä ja kykenevänä ihmisenä, omatoimisuuteen ohjaaminen ja itsenäisen selviytymisen tukeminen.

 

Story image

Oma koti

Kuntoutusyksikössä asutaan kuten omassa kodissa. Kuntotujilla on oma, tilava kylpyhuoneellinen huone, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Yhteisinä tiloina on avara olohuone, ruokailutila, sauna, pyykinkäsittelytila ja piha-alue.

Story image

Omannäköistä elämää

Kuntouttavalla työotteella lisätään asukkaiden kykyjä ja voimavaroja heidän pyrkiessään saavuttamaan mahdollisuudet itsenäiseen elämään. Aktiivinen osallistuminen arkirutiineihin on osa tätä toimintamallia. Osallistuminen ja omatoimisuuden opettelu auttaa valmistautumiseen kohti itsenäisyyttä. Arkitoimista selviytyminen on erinomainen mittari arvioitaessa kuntoutujan edistymisen astetta. Jokilinnassa myös yhdessä tekeminen ja ajanvietto sosiaalisissa tapahtumissa ovat osa arkea ja tärkeitä kuntoutumisen edistämisen keinoja. Järjestämme säännöllisesti erilaisia toimintatuokioita, kuten esimerkiksi musiikki-, liikunta-, leivonta-, ruoanlaitto ja keskusteluryhmiä. Toimintatuokioita suunniteltaessa huomioidaan asukkaiden toiveet ja kiinnostuksen kohteet.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää