Hyppää sisältöön

Attendo Jokipaju

Attendo Jokipaju tarjoaa tehostettua palveluasumista aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Toiminta-ajatuksena on tuottaa yksilöllistä ja kuntouttavaa tehostettua, ympärivuorokautista asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalvelua asukkaiden tarpeista lähtien, tarjota turvallinen elinympäristö sekä mahdollisuudet hyvään ja virikkeelliseen elämään.

Yhteystiedot

Osoite

  • Männistönkatu 10

  • 85800 Haapajärvi

  • Pohjois-Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Uudet ja viihtyisät tilat

Tutustu Attendo Jokipajuun virtuaaliesittelyn avulla. Suunnista talossa ruudulla näkyvien valkoisten ympyröiden johdattamana. Vasemmasta alakumasta voit myös vaihtaa huoneesta toiseen. Tervetuloa esittelyyn!

Tervetuloa virtuaaliesittelyyn!
Story image

Tavoitteellista tukea

Kuntoutuksen tavoitteena on yksilölliset tarpeet huomioiden mahdollistaa asukkaan siirtyminen asumaan vähemmän tuetumpaan asumismuotoon tai omaan kotiin. Yksilöllisyys huomioidaan myös ylläpitäen toimintakykyä sellaisilla asukkailla, jotka eivät fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn puutteiden vuoksi kykene asumaan itsenäisesti.

Story image

Oma koti

Attendo Jokipajussa asukkaat asuvat omissa huoneissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneiden koko on 21 m2.

Jokipajussa on iso piha, jossa on pihagrilli. Pihagrillissä voi keittää kahvit, paistaa muurinpohjalettuja ja grillata. Palvelukodin takana on iso kuisti, jossa voi viettää lämpimää kesäpäivää suojassa auringolta. Pihalta löytyy hiekkakenttä, jossa voi pelata lentopalloa ja muita pihapelejä. Jokipajussa on viihtyisä esteetön ja ruokailu- ja oleskelutila, jossa on mukava viettää yhteistä aikaa. Myös Saunatilat ovat esteettömät.

Attendo Jokipajussa työskentelee sitoutunut, työhön orientoitunut ja positiivinen henkilökunta. Palvelukodissamme on lämminhenkinen ja rauhallinen tunnelma, jonka voi aistia heti sisään astuessa. Tunnelma välittyy myös vierailijoille ja läheisille. 

Story image

Omannäköistä elämää

Jokipajussa yhdessä tekeminen ja ajanviettäminen sosiaalisissa tapahtumissa ovat tärkeitä kuntoutumisen edistämisen keinoja. Vietämme muun muassa viriketuokioita; joka arkipäiväiset kotikokoukset, keskiviikon virikeiltapäivä/ilta, lauantain elokuvatuokiot, retket luontoon, kauppareissut, peli- ja musiikinkuuntelutuokiot sekä keskustelutuokiot. Toimintaamme ohjaa viikko-ohjelma, mutta silti toimimme aina hetkessä, jolloin voimme paremmin vastata yksilöllisesti asukkaan toiveisiin ja tarpeisiin.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää