Hyppää sisältöön

Attendo Tähti

Attendo Tähti tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita viidelletoista mielenterveyskuntoutujalle, jotka tarvitsevat eri tasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään.

Yhteystiedot

Osoite

  • Pohjantähdentie 14

  • 39200 Kyröskoski

  • Pirkanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Tavoitteellista tukea

Sijaitsemme Hämeenkyrössä, Kyröskoskella kauniissa maalaismaisemissa. Luonto ja monipuoliset ulkoilumaastot sijaitsevat aivan kodin lähellä. Myös Kyröskosken taajaman peruspalvelvelut ovat helposti saavutettavissa. Sosiaali ja/tai terveysalan koulutuksen saanut henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Asukkaamme saavat turvallisen arjen, laadukkaat puitteet sekä ammattitaitoista ja tavoitteellista tukea.

Story image

Oma koti

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka voivat sisustaa mieleisekseen. Yhteiseen käyttöön tarkoitetuissa viihtyissä ja tilavissa oleskelu- ja ruokailutiloissa asukkaat voivat ruokailla ja kahvitella, vaihtaa kuulumisiaan, rentoutua sekä puuhata erilaisia arjen askareita. Kodin keittiössä valmistuu terveellistä ja maistuvaa kotiruokaa arkeen sekä herkkuja kahvihetkiin ja juhliin. Sauna lämpiää halukkaille ja pihamaalle pääse aina ulkoilemaan ja virkistymään. Asukkaiden yksityisyyttä kunnioitetaan, samalla yhteisöllisyyteen ja sosiaalisten taitojen vahvistamiseen kannustaen.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki on yhteisöllistä ja asukkaiden näköistä. Kodin viikkoa rytmittävät monipuoliset toiminnalliset ja kuntouttavat virikeryhmät sekä muu kodin viikko-ohjelman mukainen toiminta. Asukkaat osallistuvat kodin virike- ja muuhun toimintaan voimavarojensa ja toimintakykyjensä mukaisesti. Virikeohjelma on suunniteltu siten, että se tukee ja vahvistaa asukkaiden kuntoutumista, opettaa ja vahvistaa arjen taitoja, luo asukkaalle itseluottamusta omiin kykyihinsä. Myös sosiaalisia taitoja opetellaan erilaisten asiointien, vierailujen ja arjen kohtaamisten avulla.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää