Hyppää sisältöön

Attendo Lassilan Tukikodit

Attendo Lassilan Tukikodit tarjoaa mielenterveyskuntoutujille suunnattua tuettua asumista sekä palveluasumista. Asukkaitamme tuetaan ja kannustetaan kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, elämänhallinnan ja toimintakyvyn edistämiseksi.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Siltavoudintie 14 A

 • 00640 Helsinki

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 22,5 m2 - 32,5 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Tavoitteellista tukea

Palveluiden sisältö määräytyy kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Moniammatillinen henkilökunta on paikalla joka päivä klo 8-20 ja päivystää muina aikoina. Tukiasuminen tarjoaa mahdollisuuden itsenäisen elämän harjoitteluun turvallisessa ympäristössä. Attendo Lassilan Tukikodit on osa Attendo Lassilan palvelukodin yhtenäistä palveluketjua, jossa asiakas voi edetä tehostetusta asumispalvelusta kevyempään palvelu-ja tukiasumiseen.

Story image

Oma koti

Palvelukodissa on 30 asuntoa, joista osa on yksiöitä ja osa kaksioita. Asunnot ovat kooltaan 22,5m2- 32,5m2. Jokaisessa asunnossa on oma keittiö ja kylpyhuone ja osassa asunnoista on oma parveke. Asukkaiden käytössä ovat viihtyisät yhteiset ruokailutilat, oleskelutilat, pyykkitilat, sauna ja oma piha.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki on asukkaiden näköistä ja muotoutuu heidän toiveittensa, tarpeittensa ja rutiiniensa mukaan. Tavoitteenamme on turvallisen arjen, ohjauksen ja tuen kautta auttaa ihmistä auttamaan itse itseään ja tukea kuntoutumista mahdollisimman itsenäiseen elämään. Kaikissa asumismuodoissa kuntoutujia kannustetaan ja tuetaan sosiaalisten suhteiden vahvistamiseen ja toimintaan myös talon ulkopuolella (esim. koulutus, kurssit tai työtoiminta).

Lassilan tukikodeilla tuetaan asukasta. Tutustu meihin

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää