Hyppää sisältöön

Attendo Lassila

Lassilan palvelukoti tarjoaa tuettua asumispalvelua, joka on on suunnattu pitkäaikaissairaille mielenterveyskuntoutujille, joiden arkielämää henkilökuntamme tukee yksilöllisesti laadittujen tavoitteiden mukaisesti.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Lepolantie 16

  • 00660 Helsinki

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Tavoitteellista tukea

Asukkaiden muuttuviin tarpeisiin vastataan monipuolisesti ja toimintaa kehitetään asukaslähtöisesti. Jokaiselle asukkaalle laaditaan asumisen ja hoidonsuunnitelma ohjaamaan asukkaan arkea. Henkilökunta on paikalla tukemassa ja ohjaamassa asukkaita ympäri vuorokauden. Attendo Lassilan palvelujen piiriin kuuluvat Attendo Lassilan tukikodit. Tukikodit ovat kyvyemmin tuettuja asumisen yksikköjä, joihin palvelut tuotetaan palvelukodilta, jokaisen asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Story image

Oma koti

Palvelukodissa on kaksi 14 huoneen ryhmäkotia kahdessa kerroksessa. Haluamme tarjota asukkaillemme ryhmäkodin luomaa yhteisöllisyyttä, joka samalla mahdollistaen tarpeeksi tilaa ja mahdollisuuksia omalle yksityisyydelle. Kaikki palvelukodin tilat on suunniteltu erityisryhmien ja ikääntyvien tarpeet huuomioiden. Molemmissa kerroksissa on lasitettu terassiparveke. Asukkaiden käytössä ovat myös viihtyisät yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä turvallinen piha. Sauna lämpenee asukkaiden toivoessa. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien äärellä lähellä hyviä ulkoulualueita.

Story image

Omannäköistä elämää

Henkilökunta järjestää aktiviteetteja ja toimintatuokioita säännöllisesti, muun muassa retkiä, askartelua ja musiikkihetkiä. Säännöllinen ulkoilu on myös osa palvelukodin arkea. Kannustamme omatoimisuuteen ja yhteiseen tekemiseen. Kaikella toiminnalla pyritään tukemaan kuntoutujien toimintakykyä erilaisissa toiminnoissa, kuten esimerkiksi itsestä huolehtimisessa, siivous- ja ruoanlaittotaidoissa, hygieniasta huolehtimisessa sekä erilaisissa asioinneissa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää