Attendo Mamselli

Attendo Mamselli on 16-paikkainen ikääntyneiden mielenterveyskuntoutujien ympärivuorokautisen ja pitkäaikaisen asumisen mahdollistava koti. Täällä eletään omannäköistä arkea kodikkaassa ympäristössä. Mahdollista on myös sopia intervalli- ja kokeilujaksoja yksikön paikkatilanteesta riippuen.

Yhteystiedot

Osoite

 • Paimenkuja 8

 • 60800 Ilmajoki

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 16

  Huoneen koko - 20-25m2

  Valmistunut - 2016

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

 • Omavalvontasuunnitelma

Yksilöllistä tukea

Mamsellin toimintaa ohjaa toipumisorientaatiolähtöinen osallistava ajattelu. Asukkaat osallistuvat kodin arkeen omien voimavarojensa ja mielenkiinnon kohteidensa mukaan ohjaajien kannustamana. Jokaisella asukkaalla on omaohjaaja. Asumista ja kuntoutumista ohjaa henkilökohtainen toteuttamissuunnitelma, joka laaditaan asukkaan muuttaessa ja päivitetään vähintään puolen vuoden välein.

Asuminen

Mamselli sijaitsee kauniilla asuinalueella Paimenkujalla Ilmajoen keskustan läheisyydessä.

Mamsellin viihtyisistä huoneista asukas voi sisustaa juuri omannäköisensä omilla tavaroillaan ja huonekaluillaan. Vaihtoehtoisesti voimme tarjota myös valmiiksi kalustetun huoneen asukkaan tilanteesta ja toiveista riippuen.

Jokainen huoneisto on varustettu omalla pesutilalla ja vessalla. Osassa huoneistoja on jääkaappi ja hella. Asukkaan tilanteesta riippuen on mahdollista harjoitella ja harjoittaa esimerkiksi ruoanlaittoa omassa tilassa.

Yhteiskäytössä oleva sauna lämpiää sovitusti asukkaan tarpeen mukaan.

Arki ja aktiviteetit

Viikkomme alkaa maanantain yhteisökokouksella, jossa käymme läpi mm. Mamsellin tulevan viikon ohjelman. Tarjottavat aktiviteetit vaihtelevat viikoittain asukkaiden mielenkiinnon kohteiden ja tarpeiden mukaan. Vakioaktiviteetit ovat yhteisökokous maanantaisin ja asiointipäivät torstaina ja perjantaina. Ryhmiä voivat olla esimerkiksi ulkoiluryhmä, rentoutusryhmä, maalauspiiri. Lisäksi teemme pieniä retkiä lähiympäristöön asukkaiden mielenkiinnon mukaan. Asukkaan kanssa pidetään asukashetki kerran viikossa. Mamsellin vehreää pihapiiriä ympäröivät omenapuut ja muut hyötykasvit.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä