Attendo Havurinne

Attendo Havurinne on Imatralla sijaitseva koti mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista apua ja tukea arjessaan.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Havurinne 3

 • 55800 Imatra

 • Etelä-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 46

  Huoneen koko - Tehostettu 21 m2 ja palveluasuminen 35 m2

  Valmistunut - 2019

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Tavoitteellista tukea

Havurinteessä on tehostetun ja kevyemmän palveluasumisen asumispaikkoja.

Story image

Oma koti

Jokaisella palvelukodin asukkaalla on oma huone sekä yhteiset yleiset tilat käytettävissä Palvelukoti sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella paikalla. Asukkaiden käytössä on isot pihat ulkoilua varten. Jokaiselle asukkaalle on laaditaan oman ohjaajan toimesta asumisen suunnitelma.

Story image

Omannäköistä elämää

Havurinteessä arki on asukkaittensa näköistä. Palvelukodin arkeen on pyritty luomaan toimintoja, jotka innostavat ja motivoivat kodin asukkaita aktiiviseen osallistumiseen. Asukkaita kannustetaan ja opastetaan oppimaan ja kokemaan uutta sekä samalla vahvistamaan luottamusta itseensä. Tapahtumiin ja yhdessäoloon kannustetaan, mutta myös oma rauha on taattu aina asukkaan niin toivoessaan.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää