Hyppää sisältöön

Attendo Charlotta

Attendo Charlotta on mielenterveyskuntoutujien palvelukoti Janakkalassa.

Yhteystiedot

Osoite

  • Kuumolantie 20

  • 14200 Janakkala

  • Kanta-Häme

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Tarjoamme tehostetun palveluasumisen paikkoja ikääntyneille mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme palveluasumista kaiken ikäisille mielenterveyskuntoutujille.

Story image

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneessa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2. Palvelukodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja joissa järjestetetään erilaista ohjelmaa. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen.

Story image

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan, yksilölliseen ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Nuorten aikuisten arjessa huomioimme kouluttautumiseen, taloudenhoitoon ja työllistymiseen liittyvät tuen tarpeet.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää