Hyppää sisältöön

Attendo Säteri

Attendo Säteri sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Janakkalan Turengissa. Turenki sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kuumolantie 22

 • 14200 Turenki

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 16

  Huoneen koko - 21 m2

  Valmistunut - 2017

  Hyvinvointialue - Kanta-Hämeen hyvinvointialue

 • Erikoisosaaminen : kaksoisdiagnoosiset asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Tarjoamme pääasiallisesti pitkäaikaista hoivaa, mutta myös lyhytaikaisempaa hoivapalvelua voidaan tarjota tietyissä tilanteissa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja ja jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen asumisen suunnitelma ohjaamaan arkea.

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneet ovat uusia, siistejä ja valoisia. Asukas voi valita täysin kalustetun huoneen tai tuoda mukanaan omat huonekalut. Huoneet ovat kooltaan n. 21 m2. Jokaisella asukkaalla on oma tilava WC ja suihku. Neljässä asunnossa on minikeittiöt omassa huoneessaan. Tilamme ovat esteettömät, joten kodissa pääsee liikkumaan hyvin erilaisten apuvälineidenkin kanssa. Palvelukodissa on yhteinen sauna, joka lämmitetään asukkaan niin haluttaessa.

Story image

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Teemme retkiä, käymme teatterissa, elokuvissa ja konserteissa. Kauppa-asioilla jokainen asukas voi käydä oma-ohjaajan avustamana tai itsenäisesti voinnin sen salliessa. Myös pienimuotoiset lomamatkat ovat mahdollisia.Nuorten aikuisten arjessa huomioimme kouluttautumiseen, taloudenhoitoon ja työllistymiseen liittyvät tuen tarpeet.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää