Attendo Ruusakoti

Attendo Ruusakoti on Jyväskylän Palokassa sijaitseva 16-paikkainen mielenterveyskuntoutujien palvelukoti, joka tarjoaa tehostetun palveluasumisen palveluita.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Norolantie 2B

  • 40250 Jyväskylä

  • Keski-Suomi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Ruusakoti lyhyesti

 Ruusakoti on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja joiden toimintakyky on siinä määrin alentunut psyykkisen sairauden vuoksi, etteivät he selviydy itsenäisestä asumisesta avopalveluiden turvin.

Story image

Oma koti

Jokaisella asiakkaallamme on oma huone esteettömine suihku- ja wc-tiloineen. Yhteiset tilat kodissa ovat viihtyisät ja esteettiset. Valoisa ruokasali ja olohuone tarjoavat puitteet monenlaiselle toiminnalle. Lisäksi asiakkaiden käytössä on sauna ja pyykkitupa. Ruusakodin takapihalla on terassi ja grillipaikka. Ruusakotiin saapuminen on esteetöntä ja onnistuu esimerkiksi pyörätuolilla ramppien ja pihasuunnittelun ansiosta.

Story image

Turvallinen ja kuntouttava arki

Tavoitteenamme on turvallisen arjen, ohjauksen ja tuen kautta auttaa ihmistä selviytymään jokapäiväisistä arkisista askareista. Panostamme mahdollisimman voimauttavaan ja kuntouttavaan työhön. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle asukkallemme yksilöllisen tuen. Asukkaat saavat osallistua erilasiin arjen puuhiin omien voimavarojensa mukaan, esimerkiksi erilaisiin kotitöihin ja pihatöihin.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä