Hyppää sisältöön

Attendo Honkalinna

Attendo Honkalinna on Kankaanpäässä tehostettua palveluasumista mielenterveyskuntoutujille tarjoava palvelukoti.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Ihanakallionkatu 3

 • 38700 Kankaanpää

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 16

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2016

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Henkilöstöä on paikalla ympäri vuorokauden. Pyrimme asukaskohtaisesti löytämään toimintaa verkostoistamme ympäriltämme ja kuntouttamaan asukkaitamme itsenäisempään asumiseen ja arkeen. Moniammatillinen henkilökunta koostuu mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistuneista lähihoitajista, sairaanhoitajista ja sosionomeista. Jokaiselle asukkaalle laaditaan kuntotumisen ja asumisen suunnitelma ohjaamaan kuntoutuksen polkua kohti itsenäisempää arkea.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Oma koti

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Asukashuoneita on 16 ja kaikki ovat yhden hengen huoneita. Asukkaiden yksityisyyttä kunnioitetaan ja asukkaat saavat sisustaa huoneensaomilla tutuilla tavaroillaan. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma wc/ suihku. Yleiset tilat käsittävät ruokailu- ja oleskelutilat, saunan, pyykkihuoltotilat ja oman pihan. Kaikki tilat ovat esteettömiä.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki Honkalinnassa on asukkaittensa näköistä ja yhteisöllistä. Kodilla opetellaan arjen taitoja ja vahvistetaan kuntoutujien itseluottamusta ja valmiuksia itsenäisempään elämään. Tavoitteena on saada jokainen ihminen osallistumaan oman arkensa suunnitteluun ja saamaan äänensä kuuluville Honkalinnan toiminnassa korostuu aikuisuus sekä jokaisen ihmisen osallisuus ja vastuu niin omassa elämässään kuin yhteiskunnan jäsenenäkin.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää