Hyppää sisältöön

Attendo Valkeala

Attendo Valkeala on Kirkkonummen Masalassa sijaitseva kuusitoistapaikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Valkeala on päihteetön, esteetön, turvallinen ja viihtyisä koti pidempiaikaiseen tai lyhytkestoiseen asumiseen tarpeen mukaan.

Yhteystiedot

Osoite

  • Hvittorpintie 8

  • 02430 Masala

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Palvelumme

Valkeala sijaitsee rauhallisella paikalla luonnon helmassa mutta kuitenkin vain noin 1,5 km:n päässä Masalan kylän palveluista ja noin 7,5 km:n päässä Kirkkonummen kirkonkylästä. Valkealassa kunnioitamme jokaisen itsemääräämisoikeutta ja jokaisella asukkaalla on oma henkilökohtainen kuntouttavan asumisen suunnitelmansa, jossa yhdessä kuntoutujan kanssa määritellään tavoitteet hoidolle ja kuntoutukselle.

Story image

Asuminen

Valkealassa asukkailla on oma noin 20 neliön yksiö. Jokaisessa asunnossa on oma wc-kylpyhuone ja isot ikkunat. Asunto voidaan peruskalustaa asukasta varten tai mukanaan voi tuoda omat mieluisat huonekalut. Asukkaiden yhteisessä käytössä on kotoisa olohuone ja ruokailutila, jossa tarjotaan terveelliset ja monipuoliset ateriat. Asukkaat huolehtivat oman kotinsa siivouksesta ja pyykkihuollosta mutta kaikissa asioissa asukkaita ohjataan ja autetaan tarpeen mukaan.

Story image

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Talon yhteiä aktiviteetteja, joita toteutetaan omissa tiloissa ja lähiluonnossa. Mahdollisuuksien mukaan vierailemme Masalan kylän ja Kirkkonummen liikunta- ja kulttuuripaikoissa. Omaiset, läheiset ja lemmikit ovat aina lämpimästi tervetulleita Valkealaan.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää