Attendo Kanervikkola

Attendo Kanervikkola tarjoaa palveluita eritasoista tukea ja apua taritseville mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Kiteellä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Ruppovaarantie 28

  • 82500 Kitee

  • Pohjois-Karjala

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Ammattitaitoinen henkilökunta on asiakkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Jokaiselle asiakkaalle nimetään omaohjaaja sekä laaditaan yksilöllinen palvelun- ja asumisensuunnitelma.

Story image

Oma koti

Attendo Kanervikkolassa jokaisella asiakkaalla on oma yhden hengen huone kooltaan 12-18m2. Asiakkailla on myös käytössään viihtyisä ja tilava oleskelutila, ruokailutilat, saunatila sekä turvallinen ja esteetön piha-alue.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki kodilla on asiakkaittensa näköistä. Kannustamme omatoimisuuteen ja harjoittelemme yhdessä arjentaitoja sekä järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kodissamme asuu myös kaksi kissaa, joiden hoidosta vastaa asiakkaat yhdessä henkilökunnan kanssa. Pihalla kasvaa omenapuita sekä marjapensaita ja asiakkaat pääsevät mukaan hoitamaan palvelukodin yrttitarhaa ja puutarhaa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä