Attendo Kaarna

Attendo Kaarna sijaitsee Kokkolassa. Kaarna tarjoaa tarjoaa tehostettua palveluasumista ja palveluasumista aikuisille mielenterveyskuntoutujille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Ankkurikuja 1

  • 67400 Kokkola

  • Keski-Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Palvelukoti lyhyesti

Toiminnassamme korostuvat aito välittäminen, luottamuksellisuus ja yksilöllisyys. Jokaisella palvelukodin asukkaalla on oma huone sekä yhteiset yleiset tilat käytettävissä. Palvelukoti sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella paikalla. Asukkaiden käytössä on isot pihat ulkoilua varten. Jokaiselle asukkaalle on laadittu oman ohjaajan toimesta asumisen- ja kuntoutumisen suunnitelma.

Quote

Asukkaamme kertovat: "Arki koostuu yhteisistä ja henkilökohtaisista rutiineista, virikeryhmistä, viikko-ohjelmista jne." "Viihtyisät uudet tilat, hyvä yhteishenki ja ohjaajat jotka osaavat työntä"

Devider

Tärkeää tietoa muuttajalle

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää