Hyppää sisältöön

Attendo Lehtola

Attendo Lehtola tarjoaa tehostettua palveluasumista ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille. Tavoitteenamme on kuntouttaa asukkaita itsenäisempään asumiseen ja löytää arjen hallinnan taitoja.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Haukikuja 1

 • 45160 Kouvola

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 28

  Huoneen koko - palvelukoti 21 palveluasuminen 31,5

  Valmistunut - 2017

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Palvelumme

16-paikkaisen Lehtolan asukaspaikat on tarkoitettu joko pidempään määräaikaiseen asumiseen tai lyhytaikaiseksi kodiksi kuntoutujan itsenäiseen asumiseen. Tukiyksikön asukkaat ovat täysi-ikäisiä mielenterveyskuntoutujia, jotka psyykkisen sairautensa tai toimintarajoitteisuuden vuoksi tarvitsevat ohjausta ja tukea asumisessaan.

Story image

Asuminen

Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu esteettömiksi. Asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita, kooltaan 21m2. Tukiasumisen rivitalojen huoneiden koko on 31,5m2. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma wc ja suihku. Yhteisiin tiloihin kuuluvat olohuone, keittiö ja kodinhoitotilat. Asukkailla on mahdollisuus myös kerhotilojen käyttöön ja saunavuoroon halutessaan.

Story image

Arki ja aktiviteetit

Mielekäs, monipuolinen, asukkaittensa nököinen arki tukee kuntoutusta. Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Nuorten aikuisten arjessa huomioimme kouluttautumiseen, taloudenhoitoon ja työllistymiseen liittyvät tuen tarpeet.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää