Attendo Tähkä

Attendo Tähkä tuottaa kodinomaisissa ja viihtyisissä tiloissaan kuntouttavaa palveluasumista, 12h asumispalvelua sekä liikkuvaa asumisen tukea mielenterveyskuntoutujille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Kotikaari 4

  • 41340 Laukaa

  • Keski-Suomi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Tavoitteellista tukea

Jokaiselle asukkaalle laaditaan yhdessä moniammatillisen verkoston kanssa asiakaskohtainen toteuttamissuunnitelma, jossa kuntoutumisen tavoitteet ja keinot määritellään. Lisäksi Tähkä järjestää päivätoimintaa, jonka sisältö suunnitellaan ryhmätoiminnoilta ja henkilökohtaisen ohjauksen osalta kävijöiden tarpeiden mukaiseksi.

Laukaan keskustassa sijaitsevat nykyaikaiset ja monipuoliset tilat tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä päivän sisältö juuri yksilön tarpeen mukaiseksi. Henkilökunta on yksikössä läsnä joka päivä kello 7-20 ja muuna aikana henkilökunnan tavoittaa puhelimitse. Yksikössä on myös tilausvartiointipalvelu turvapainikkeineen sekä kameravalvonta.

Story image

Oma koti

Palveluasumisen tavoitteena on mahdollistaa tasapainoinen ja mielekäs elämä omien voimavarojen ja riittävän tukiverkoston turvin. Tähkän asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka he sisustavat omien toiveidensa mukaan. Asukkailla on käytössään viihtyisät yhteistilat, pyykkitupa ja sauna. Arjen taitoja harjoitellaan yhdessä kodin askareiden parissa.

Attendo Tähkä sijaitsee mukavalla paikalla lähellä lenkkipolkua ja uimarantaa, kuitenkin aivan Laukaan palveluiden äärellä. Laukaasta on hyvät kulkuyhteydet Jyväskylään.

Story image

Omannäköistä elämää

Tähkän arjesta pyritään tekemään yhteisön jäsenten näköistä. Kannustamme omatoimisuuteen yksilön tavoitteet ja voimavarat huomioiden. Toiminnan tavoitteena on tukea asukkaan toimintakykyä ja auttaa selviytymään mahdollisimman itsenäisesti. Tähkässä ryhmätoiminta ja viikko-ohjelmat suunnitellaan asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ryhmät koostuvat kuntouttavista elementeistä, kuten psykoedukaatiosta, liikunnasta, arjen askareista sekä itsestä huolehtimisesta. Kannustamme asukkaita myös talon ulkopuoliseen toimintaan ja pyrimme löytämään jokaiselle mielekästä ja omannäköistä tekemistä viikko-ohjelman sisällöksi.

Seuraa arkeamme instagramissa:

Tähkän instagram

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä