Hyppää sisältöön

Attendo Kruunula

Attendo Kruunula on nykyaikainen ja viihtyisä mielenterveyskuntoutujien palvelukoti. Attendo Kruunulan ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa asukkaille eritasoista tukea ja apua arjessa selviytymiseen.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Turuntie 58 A, 32200

  • Loimaa

  • Varsinais-Suomi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Tavoitteellista tukea

Liikunta, luonto, osallisuus sekä vuorovaikutus ovat teemoja, jotka ovat läsnä vahvasti Attendo Kruunulan arjessa ja toiminnassa. Käytämme yhteisöhoidollisia menetelmiä kodin toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Palveluidemme sisältö on aina kuntoutujiemme näköinen. Motivaatio toipumiseen voi löytyä, kun se lähtee kuntoutujan omista tavoitteista ja mielenkiinnon kohteista.

Story image

Oma koti

Kruunulassa on kuntoutujille omat 21 m2 kokoiset huoneet, joissa on wc ja suihku. Kuntoutuja saa kalustaa huoneensa omilla huonekaluilla ja henkilökohtaisilla tavaroilla mieleisekseen. Kuntoutujien käytettävissä on yhteiset viihtyisäksi sisutetut ryhmätilat toimintaan ja muihin virikkeisiin. Kuntoutujat voivat myös rentoutua halutessaan Kruunulan tunnelmallisessa saunassa. Kuntoutujille on tarjolla aamupala, lounas, päiväkahvit, päivällinen ja iltapala. Näiden valmistamiseen osallistuminen on myös mahdollista yhdessä ohjaajan kanssa Kruunulan omassa keittiössä. Kuntoutujan vaate- ja pyykkihuolto voi tapahtua ohjattuna tai itsenäisesti kodin yhteisessä pyykkituvassa.

Story image

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman yksilölliseen ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Kruunulassa kuntoutujaa rohkaistaan ja kannustetaan opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää