Attendo Jokirinne Kotipolku

Palvelukoti Jokirinne, ryhmäkoti Kotipolku on Muhoksen Jokirinteellä toimiva palvelukoti, joka tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille kahdessa kerroksessa. Luonnonkauniissa ympäristössä sijatsevalla Palvelukoti Jokirinteellä on kaksi palvelukotia samassa pihapiirissä.

Yhteystiedot

Osoite

  • Sairaalantie 29, 91410

  • 91410 Muhos

  • Pohjois-Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Oma koti

Palvelukoti Jokirinteen kokonaisuuteen kuuluvat Kotipolku ja Kielokoti. Kotipolku on 32 asukaspaikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelukoti, jossa on kolme eri palvelukokonaisuutta, tehostettu palveluasuminen (Kotipolku) ja palveluasuminen (Kotikolo) ja tukiasuminen. 3-portainen kuntoutusmalli mahdollistaa portaittaisen kuntoutumisen aina omaan kotiin asti.

Story image

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Osa asukkaista käy päivätoiminnassa talon ulkopuolella, järjestämme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Palvelukodilla eletään asukkaiden näköistä arkea ja juhlaa, huomioiden juhlapyhät ja merkkipäivät.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää