Attendo Jokirinne Kotipolku

Palvelukoti Jokirinne, ryhmäkoti Kotipolku on Muhoksen Jokirinteellä toimiva palvelukoti, joka tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille kahdessa kerroksessa. Luonnonkauniissa ympäristössä sijatsevalla Palvelukoti Jokirinteellä on kaksi palvelukotia samassa pihapiirissä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Sairaalantie 29

 • 91410 Muhos

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 32

  Hyvinvointialue - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohde

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Oma koti

Palvelukoti Jokirinteen kokonaisuuteen kuuluvat Kotipolku ja Kielokoti. Kotipolku on 32 asukaspaikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelukoti, jossa on kolme eri palvelukokonaisuutta, tehostettu palveluasuminen (Kotipolku) ja palveluasuminen (Kotikolo) ja tukiasuminen. 3-portainen kuntoutusmalli mahdollistaa portaittaisen kuntoutumisen aina omaan kotiin asti.

Attendo Jokirinne Kielokodin www-sivu

Story image

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Osa asukkaista käy päivätoiminnassa talon ulkopuolella, järjestämme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Palvelukodilla eletään asukkaiden näköistä arkea ja juhlaa, huomioiden juhlapyhät ja merkkipäivät.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä