Attendo Sabinan tupa

Mustasaaressa sijaitseva Attendo Sabinan tupa on mielenterveyskuntoutujien kuntoutusyksikkö. Sabinan tupa on tarkoitettu asukkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja ohjausta tarvitseville.

Yhteystiedot

Osoite

  • Sabinantie 1

  • 65610 Mustasaari

  • Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Tavoitteellista tukea

Kodissa työtekijä on paikalla 24 tuntia vuorokaudessa asukkaiden apuna, tukena ja turvana. Kodin kuntoutuksessa huomioidaan jokaisen yksilön ainutlaatuiset voimavarat ja elämäntarina, sekä tuetaan kuntoutujaa kohti parempaa arjen- ja elämänhallintaa. Kodissa kuntoutuja saa mahdollisuuden edetä kohti itsenäisempää elämää joustavasti eri asumismuotojen mahdollistamalla tuella.

Story image

Oma koti

Attendo Sabinan tupa on jaettu viihtyisiltä tiloiltaan kolmeen viiden hengen soluun. Kodin jokaisella kuntoutujalla on käytössään oma huone, jossa on tilavat ja ajanmukaiset wc- ja kylpyhuonetilat. Kuntoutuja voi halutessaan sisustaa huoneen mieleisekseen omilla tutuilla ja rakkailla tavaroillaan. Tarvittaessa kuntoutujalla on myös mahdollista saada apua yksiköstä esimerkiksi huonekalujen hankintaan. Kodin viihtyisissä yhteisissä tiloissa asukkaat voivat rentoutua, viettää aikaansa sekä puuhata erilaisia arjen askareita. Sabinan tuvan keittiössä kodin emäntä tarjoilee asukkaille maistuvaa ruokaa ja valmistaa herkkuja kahvihetkiin ja erilaisiin juhliin. Kodin pihamaalle pääsee ulkoilemaan ja virkistäytymään vuoden ympäri ja sauna lämpiää aina halukkaille.

Story image

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita vierailulle.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää