Hyppää sisältöön

Attendo Tähtitarha

Attendo Tähtitarha on Oulun Talvikankaalla sijaitseva ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoava yksikkö mielenterveyskuntoutujille. Tähtitarhassa tarjoamme asukkaillemme nykyaikaisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa jokainen voi elää itsensä näköistä elämää.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

  • Talvikankaantie 47

  • 90630 Oulu

  • Pohjois-Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Palvelumme

 Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökunta ympärivuorokautisesti. Jokaiselle kuntoutujalle suunnitellaan yksilöllinen kuntoutusuunnitelma yhdessä kuntoutujan, omaohjaajan sekä muun verkoston kanssa. Yhdessä kuntoutujan kanssa määritellään tavoitteet hoidolle ja kuntoutukselle. Kuntoutujan oma motivaatio kuntoutukselle on osaltaan tärkeässä osassa kuntoutuksen vaikuttavuuden kannalta.

Story image

Asuminen

Talossa on asukashuoneita on 15 ja kaikki ovat yhden hengen huoneita. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma wc/ suihku. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa mieleisekseen ja asukashuoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukkailla on käytössään lisäksi ruokailu- ja oleskelutilat, sauna ja viihtyisä piha-alue.

Story image

Arki ja aktiviteetit

Tähtitarhan kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Asukkaille on tarjolla paljon mielekästä ja motivoivaa tekemistä, kuten harrastuksia, työtoimintaa, vieraita sekä vierailuja. Attendo Tähtitarhassa eletään rikasta, elämänmakuista ja vaihtelevaa arkea, jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Kannustamme omatoimisuuteen ja rohkaisemme yhteistoimintaan taaten myös mahdollisuuden omaan rauhaan vetäytymiselle.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää