Hyppää sisältöön

Attendo Wehola

Attendo Wehola on tehostettua ja kuntouttavaa palveluasumista mielenterveyskuntoutujille tarjoava palvelukoti.

Yhteystiedot

Osoite

  • Veholankatu 5

  • 39700 Parkano

  • Pirkanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Henkilöstöä on paikalla ympäri vuorokauden. Pyrimme asukaskohtaisesti löytämään toimintaa verkostoistamme ympäriltämme ja kuntouttamaan asukkaitamme itsenäisempään asumiseen ja arkeen. Palvelumme ovat asukaslähtöisesti suunniteltuja ja tavoitteellisia. Palvelumme perustuu asukkaidemme tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen. Tavoitteet puolestaan perustuvat tavoiteltuun tilanteeseen, perustuen asukkaan toimintakykyyn ja taitoihin sekä tilaajakunnan tekemään palvelusuunnitelmaan.

Story image

Toimiva, turvallinen ja viihtyisä ympäristö

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Asukashuoneita on 16 ja kaikki ovat yhden hengen huoneita. Puolessa huoneista on minikeittiö. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma wc/ suihku.

Story image

Yksilöllinen ja toiminnallinen arki

Veholan toiminnassa korostuu aikuisuus sekä jokaisen ihmisen osallisuus ja vastuu niin omassa elämässään kuin yhteiskunnan jäsenenäkin. Kodin toimintaan kuuluu tavallisten elämään sekä henkilökohtaiseen hyvinvointiin liittyvien asioiden hoito ja opettelu. Yhdessä asukkaiden kanssa asioidaan muun muassa kaupassa, pankissa sekä apteekissa. Myös arkipäiväisten asioiden, kuten esimerkiksi ruuanlaiton, siivoamisen ja hygienian hoidon opettelu kuuluvat arkeen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan toimintaan, jokaisen voimavarat ja toimintamahdollisuudet huomioiden. Kodin innostavasta ja monipuolisesta viriketoiminnasta löytyy jokaiselle kuntoutujalle mieleistä tekemistä. Virikkeitä asukkaille tarjotaan muun muassa liikunnan, käsitöiden, työtoiminnan, keskustelun ja ulkoilun parista.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää