Hyppää sisältöön

Attendo Mäntylä - Pielaveden palvelukoti

Attendo Mäntylä, eli Pielaveden palvelukoti, on 12-paikkainen palvelu- ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille tarjoava palvelukoti. Sijaitsemme Pielaveden Mäntylässä.

Yhteystiedot

Osoite

  • Jauhokyläntie 23

  • 72570 Pielavesi

  • Pohjois-Savo

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Palvelukodin toiminta-ajatuksena on tuottaa asumis- ja kuntoutuspalveluja mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista apua ja tukea arjessaan, mutta pärjäävät kuitenkin ilman yövalvontaa. Tarjoamme palveluasumista 12 henkilölle ja tukiasumista 10 henkilölle.

Jokaisella asukkaalla on nimetty omaohjaaja, joka toimii kuntoutujan lähimpänä tukihenkilönä ja ohjaajana. Omaohjaaja yhdessä asukkaan, omaisten ja yhteistyötahojen kanssa laativat yksilöllisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman.

Story image

Toimiva ja turvallinen ympäristö

Pielaveden palvelukoti on kodinomainen ja viihtyisä, jossa huomiodaan jokaisen kuntoutujan yksilölliset tarpeet. Palvelukodissa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, oma koti. Palvelukodissa on myös viihtyisät monipuoliset tilat, jotka on tarkoitettu asukkaiden yhteiskäyttöön. Yhteisissä tiloissa vietetään yhteistä aikaa, ruokaillaan ja kahvitellaan, vaihdetaan kuulumisia sekä tehdään erilaisia arjen puuhia ja askareita.

Story image

Arki ja aktiviteetit

Attendo Mäntylän tärkeimpiä arvoja arkipäiväisessä arjessa ovat yksilöllisyys, tasavertaisuus ja toisen kunnioittaminen. Palvelukodin toiminnassa panostetaan laadukkaan asumis- ja kuntoutuspalvelun toteutumiseen ja niiden jatkuvaan kehittämiseen. Kannustamme omatoimisuuteen ja yhteiseen tekemiseen. Kaikella toiminnalla pyritään tukemaan kuntoutujien toimintakykyä erilaisissa toiminnoissa, kuten esimerkiksi itsestä huolehtimisessa, siivous- ja ruoanlaittotaidoissa, hygieniasta huolehtimisessa sekä erilaisissa asioinneissa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää