Attendo Jakobintupa

Jakobintupa tarjoaa tuettua- ja palveluasumista asunnottomuuden uhan alla oleville päihdeihmisille. Asiakkaat solmivat yksikköön oman vuokrasopimuksen ja kodin saa sisustaa omilla kalusteilla mieleisekseen. Paikkoja yksikössä on 24 ja henkilökuntaa on paikalla vuorokauden ympäri.

Yhteystiedot

Unit contact image
  • 044 7478 228
  • Ohjaajat 24/7

Osoite

  • Permontie 34

  • 68600 Pietarsaari

  • Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Arjen tukea ja yhteisöllisyyttä

Tuemme asiakasta parempaan elämänhallintaan ja päihteettömämpään elämään asiakasta arvostavasti kohdaten ja asiakkaan rinnalla kulkien.

Yksikön viikko-ohjelmassa on erilaista ryhmä- ja retkitoimintaa sekä asiakkailla on mahdollisuus kehittää toimintaa esimerkiksi yhteisöpalavereissa. Räätälöimme asiakkaalle sopivan asumisen tuen yhdessä asiakkaan verkoston kanssa. Työtämme ohjaa haittoja vähentävä työote ja toipumisorientaation viitekehys.

Jakobintupa sijaitsee Pietarsaaren keskustan läheisyydessä, kävelymatkan päässä palveluista.

Story image

Toimiva, turvallinen ja viihtyisä ympäristö

Parempaa elämän laatua tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista.

Asiakkaat solmivat vuokrasopimuksen omaan asuntoon ja heidän käytössään ovat myös viihtyisät yhteistilat. Attendo Jakobintuvassa asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus palata parempaan arkeen aktivoinnin sekä tuen ja yksilöllisen palvelupolun avulla. Yksikkö tukee oma-aloitteisuutta sekä vahvistaa turvallisuuden ja yhteisöllisyyden tunnetta sekä kohentaa asiakkaan elämänlaatua ja vähentää päihteistä johtuvia haittoja.

Story image

Omannäköistä elämää

Kodin arjesta tehdään mielekästä ja yhteisöllistä, huomioiden jokaisen henkilökohtaiset tarpeet ja kiinnostuksen kohteet. Kodin arki on asukkaittensa näköistä, monipuolista ja toiminnallista. Kannustamme asiakasta itsenäisempään elämään omassa kodissaan ja tuemme elämää päihteettömämpään suuntaan.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Teaser Image

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Teaser Image

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää