Attendo Nurmelakodit

Attendo Nurmelakodit tarjoaa asumis-, kuntoutus ja kotihoidon palveluita mielenterveyskuntoutujille Pihtiputaalla.

Yhteystiedot

Osoite

  • Nurmelanpolku 4

  • 44800 Pihtipudas

  • Keski-Suomi

  • Kartta

Tietoja

Palvelumme

Nurmelakodin toiminnan tavoitteena on vastata kuntoutujien yksilöllisiin hoidollisiin tarpeisiin ja tarjota hyvän elämän perusteet turvallisessa, inhimillisessä ja viihtyisässä asuinympäristössä. Kuntoutujien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehditaan ja palvelut suunnitellaan yhdessä kuntoutujien, heidän läheisten sekä hoitoverkoston kanssa.

Kodissa tuetaan kuntoutujien elämänhallintaa ja pyritään vahvistamaan kuntoutujien minäkuvaa, itsetuntoa ja motivaatiota kuntoutumiseen. Kuntoutujan tukena on nimetty omaohjaaja, jonka johdolla laaditaan yksilöllinen kuntoutusuunnitelma.

Asuminen

Nurmelakodin toimitilat sijoittuvat kahteen rakennukseen, päätaloon ja rivitaloon. Päätalossa on seitsemän asiakaspaikkaa yhteisöllistä asumista varten. Asukkaillamme on omat huoneet sekä yhteiset wc- ja kylpytilat sekä oleskelutilat.

Rivitalossa on seitsemän yksiötä ja yksi kaksio.

 

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä