Hyppää sisältöön

Attendo Halkia

Attendo Halkia on mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikkö Pornaisissa. Palvelukodin sijainti maalaisidyllisessä ympäristössä mahdollistaa myös Green Care -menetelmien hyödyntämisen osana päihdeasukkaittemme kuntoutumista.

Yhteystiedot

Osoite

  • Ukonojantie 212

  • 07190 Halkia

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

  • Paikkojen määrä - 16

Story image

Oma koti

Palvelukodin asukkaat tarvitsevat portaittain sovellettavaa yksilöllistä tukea arjessa selviytymisessään ja kuntoutumisessaan kohti itsenäisempää elämää.

Kuntoutujat asuvat omissa peruskalustetuissa sekä tilavalla wc/kylpyhuoneella varustetuissa huoneissaan. Oman huoneensa voi kukin sisustaa mieleisekseen. Kodin yhteiset tilat on tarkoitettu asukkaiden vapaa-ajan viettoa sekä erilaisia virikkeitä varten. Yhteisiin tiloihin kuuluu myös kodin valmistuskeittiö, jossa valmistetaan terveellistä ja monipuolista kotiruokaa sekä herkkuja juhliin ja kahvitteluihin. Palvelukodista löytyy myös sauna, joka lämpiää toivottaessa. Kaikki tilat ovat esteettömiä.

Story image

Omannäköistä elämää

Kodissa eletään rikasta ja monipuolista arkea, johon kuuluvat arjen normaalien kotitöiden lisäksi myös erilaisia virikkeellisiä toimia ja ryhmiä, vieraita ja vierailuja sekä harrastuksia, ystäviä ja läheisiä. Palvelukodin jokaista asukasta kannustetaan osallistumaan tekemiseen niin kodissa kuin sen ulkopuolellakin mahdollisimman aktiivisesti ja itsenäisesti, huomioiden jokaisen toimintakyvyn luomat mahdollisuudet. Attendo Halkiassa pyrimme tarjoamaan kuntoutujalle polun omanlaiseen elämään.

Tutustu Halkiaan! Asukkaat ja työntekijät kertovat kokemuksistaan Halkiassa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää