Hyppää sisältöön

Attendo Katinhäntä

Attendo Katinhäntä tarjoaa kodinomaista ja kuntouttavaa asumispalvelua aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Katinhännässä on kaksi asumispalveluyksikköä yhteensä 20 asukkaalle, kuusi tukiasuntoa sekä neljä harjaantumisasuntoa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kauppakatu 32

 • 92100 Raahe

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 11,5-13 m2

  Valmistunut - 1996

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Harjaantumisasuminen

 • Erikoisosaaminen : Mielenterveys- päihdekuntoutujat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Tavoitteellista tukea

Katinhännän yksikkö 1:ssa tuotetaan asumispalvelua iäkkäämmille tai laajemmin tukea elämänhallintaansa tarvitseville asukkaille. Yksikkö 2:ssa tuotetaan asumispalvelua asukkaille, joiden tavoitteena on toimintakyvyn kohentuminen, itsenäisempi arjenhallinta sekä asumismuoto, jossa kodin tarjoamaa tukea tarvitaan vähemmän. Tuki- sekä harjaantumisasunnoissa harjoitellaan eri elämänhallinnan taitoja tavoitteena itsenäinen asuminen. Tarjoamme palveluita myös itsenäisesti asuville. Katinhännän asumispalveluissa keskeistä on asukkaan omat kuntoutumisen tavoitteet, joita koulutettu henkilökunta tukee.

Story image

Asuminen Katinhännässä

Attendo Katinhännässä on asukashuoneiden lisäksi iso keittiö, ruokasali, kaksi olohuonetta ja kaksi saunaa, monitoimitila ja ryhmätoiminnoille tarkoitettu erillinen Poiju- niminen kiinteistö. Lisäksi Katinhännän suojaisalla pihalla voi esimerkiksi osallistua pihapeleihin tai vaikka nauttia kahvit. Jokainen asukas voi sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Katinhäntä sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin sydämessä, mikä mahdollistaa osallistumisen erilaisiin harrastustoimintoihin, yhdistystoimintaan sekä luonnosta nauttimiseen. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Story image

Mielekästä arkea

Attendo Katinhännässä eletään osallistuvaa ja yhteisöllistä arkea. Katinhännässä on tarjolla erilaista ryhmä- ja viriketoimintaa. Toiminnan sisältö määräytyy asukkaiden toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Osallistumme myös aktiivisesti erilaisiin kulttuuri- ja paikallistapahtumiin. Arjessa asukkaan tukena on pitkäaikainen, motivoitunut henkilökunta. Hyödynnämme kuntoutumisessa henkilökunnan erityisosaamista, kuten dialektiivinen käyttäytymisterapia, toipumisorientaatio sekä korva-akupunktiohoito.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää