Hyppää sisältöön

Attendo La Rosette ja Rosinnen tukiasunnot

Tukikoti LaRosette tarjoaa palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Rosinnen tukiasunnot tarjoaa tuettua asumista ja tuetun asumisen asukkaille päivä-/kerhotoimintaa.

Yhteystiedot

Osoite

  • Raaseporintie 9

  • 10600 Tammisaari

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

  • Paikkojen määrä - 32

    Huoneen koko - 24 m2

    Vapaita paikkoja - Kyllä

Story image

Tukikoti LaRosette

Tukikoti LaRosette tarjoaa palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Asukaspaikkoja on yhteensä 15 ja ne sijaitsevat yhdessä kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 24 m2. Kaikissa huoneistossa on oma parveke sekä keittokomero.

Asukkaitamme tuetaan ja kannustetaan kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, elämänhallinnan ja toimintakyvyn edistämiseksi. Palveluiden sisältö määräytyy kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

LaRosette sijaitsee Tammisaaressa, osoitteessa Raaseporintie 9, talo 10, kerros 1.

 

Story image

Rosinnen tukiasunnot

Rosinnen tukiasunnot Tammisaaressa tarjoaa tuettua asumista ja tuetun asumisen asukkaille päivä-/kerhotoimintaa. Toiminta tapahtuu Tammisaaressa, Tukikoti LaRoseten läheisyydessä olevissa palvelun piiriin ohjautuvien asiakkaiden asunnoissa ja tukikoti LaRoseten tiloissa esim. virkistystoiminnan sekä päivätoiminnan osalta. Tuetun asumisen paikkoja on yhteensä 17. Tukiasunnot ovat yksiöitä 1h + tupakeittiö, 24 m2.

Tukiasunnoissa asuville tarjotaan apua ja kuntouttavaa tukea aterioinnissa, lääkehoidossa, asioinnissa, lääkärikäynneissä ja kodinhoidollisissa tehtävissä. Kuljetus päivätoimintaan sekä mahdollisuus osallistua Tukikoti LaRoseten virkistystoimintaan järjestetään tukiasunnoissa asuville.

Henkilökunta on sovitusti paikalla tukiasunnoilla arkisin sekä viikonloppuisin. Henkilökunnan työ toteutuu pääsääntöisesti asukkaan kanssa asukkaan asunnolla. Tuetun asumisen ja palveluasumisen palveluja tarjotaan 18 vuotta täyttäneille. Tuetussa asumisessa asiakasta tuetaan ja ohjataan mahdollisimman itsenäisessä asumisessa. Asukkaan toimintakykyyn perustuen tehdään tarvittava määrä tukikäyntejä. Asiakkaan tilannetta arvioidaan säännöllisesti tapaamalla asiakasta vähintään kaksi kertaa viikossa. Yksilökäyntien vähimmäistuntimäärä on kolme tuntia viikossa

Story image

Attendo Rosinne palvelukoti

Attendo tukikoti LaRosette sekä Rosinne tukiasunnot ovat osa Attendo Rosinne -palvelukodin yhtenäistä palveluketjua, jossa asiakas voi edetä tehostetusta asumispalvelusta kevyempään palvelu- ja tukiasumiseen.

Attendo Rosinnen sivuille pääset tästä: Attendo Rosinne

 

Tammisaaren Aalto (Rosinnen Aalto)

Kuntoutusyksikkö Tammisaaren Aalto (Rosinnen Aalto) kuuluu Attendon Aalto-koteihin, jotka ovat tarkoitettu nuorten täysikäisten mielenterveyskuntoutujien palvelukodeiksi. Tammisaaren Aallon sivut löydät täältä: Tammisaaren Aalto

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää