Hyppää sisältöön

Attendo Raision Aalto

Attendo Raision Aalto tarjoaa sekä tehostettua että kuntouttavaa asumispalvelua nuorille aikuisille mielenterveyskuntoutujille.

Yhteystiedot

Osoite

  • Kellarimäenkatu 4

  • 21200 Raisio

  • Varsinais-Suomi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Tavoitteellista tukea

Tarjoamme Raision Aallossa niin ympärivuorokautista kuin yhteisöllistä asumista ja kuntoutusta. Kuntoutujan voimavarojen sekä palvelutarpeen arvioinnissa hyödynnetään RAI-arviointia sekä Oma-arviointia. Arviointeja hyödynnetään kuntoutussuunnitelman teossa, jossa huomioidaan ja määritellään kuntoutujan voimavarat yksilöllisesti. Kuntoutussuunnitelmaa päivitetään säännöllisesti sekä aina tilanteen vaatiessa.

Story image

Oma koti

Attendo Raision Aallon päärakennuksessa on 16 asukaspaikkaa tehostetun asumispalvelun asukkaille. Jokaisella kuntoutujalla on oma 21m2 huoneensa. Huoneissa on tilavat wc/suihkutilat ja asukashuoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Palvelukodissa on yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, sauna, laaja ulkoterassi sekä viihtyisä sisäpiha. Aallon palvelukotiin kuuluu lisäksi kaksi rivitaloa tukiasujille. Rivitalot sijaitsevat samassa pihapiirissä palvelukodin kanssa. Kahdessa rivitalossa on 14 palveluasumisen, hyvin varusteltua kaksiota, joissa asukkaan tukena on oma henkilökuntansa 10-12h päivässä. Asunnot ovat 32 m2 kokoisia kaksioita, joissa jokaisessa on hyvin varusteltu tupakeittiö, makuuhuone, wc ja suihku sekä oma ulkovarasto. Rivitaloissa on yhteinen ruokailu- ja oleskelutila henkilökunnan toimiston yhteydessä, ja pyykkihuoltohuone. Lisäksi Raision Aallolla on tarjota tukiasuntoja.

Story image

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Nuorten aikuisten arjessa huomioimme kouluttautumiseen, taloudenhoitoon ja työllistymiseen liittyvät tuen tarpeet. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle asukkallemme yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää elämää. Läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita Raision Aaltoon. Myös koirat ovat tervetulleita vierailulle!

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää