Hyppää sisältöön

Attendo Kesälä

Attendo Kesälä on mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö, joka sijaitsee aivan Sallan keskustan tuntumassa. Tarjoamme asukkaillemme nykyaikaisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa jokainen voi elää itsensä näköistä elämää.

Yhteystiedot

  • 24/7 Ohjaajat alakerta
  • Ympärivuorokautinen palveluasuminen

  • 044 407 2373

Osoite

  • Kuusamontie 69

  • 98900 Salla

  • Lappi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Nykyaikaiset ja viihtyisät tilat

Kesälä sijaitsee keskellä Sallan kaunista luontoa. Lähistöltä löytyy paljon lähiliikuntapaikkoja mm. frisbeegolfrata, lähilaavu ja luontopolut maastopyöräilyyn ja vaeltamiseen. Kuntoutujan oma motivaatio kuntoutukselle on osaltaan tärkeässä osassa kuntoutuksen vaikuttavuuden kannalta. Kartoitamme asumisen alkuvaiheessa tavoitteitasi ja lähdemme yhdessä pyrkimään niitä kohti.

Jokaiselle kuntoutujalle suunnitellaan yksilöllinen kuntoutusuunnitelma yhdessä kuntoutujan, omaohjaajan sekä muun verkoston kanssa. Yhdessä kuntoutujan kanssa määritellään tavoitteet hoidolle ja kuntoutukselle.

Story image

Turvallisuutta ja kodikkuutta

Kesälä on pieni, kodinomainen yhteisö ja pystymme joustamaan ja suunnittelemaan toimintaa asukkaiden toiveiden mukaan. Viikko-ohjelmamme lisäksi voimme tarjota mielekästä tekemistä yksilöllisten toiveiden mukaan. Henkilökuntamme on sitoutunut toimintaan ja työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä. Henkilökuntamme on valmiina suunnittelemaan sinulle oman ja yksilöllisen viikko-ohjelman. Kesälässä voi mm. laulaa karaokea, tehdä palapelejä, pelata bingoa ja kilpailla tietoviisaudesta yhdessä muiden asukkaiden kanssa. Vapaina hetkinä löytyy yleensä myös korttipeliin pelikaveri.

Kesälän kaikissa huoneissa on oma wc ja kylpyhuone. Mahdollista on myös saada valmiiksi kalustettu huone. Kesälä on esteetön yksikkö, joten se sopii kodiksi myös liikuntarajoitteiselle. Ruokailu ja ateriat, kotoisat, maittavat ateriat valmistetaan omassa keskuskeittiössämme viereisessä yksikössä. 

Tervetuloa asumaan Sallan Kesälään!

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää