Hyppää sisältöön

Attendo Olkakivi

Savonlinnassa sijaitsevan Attendo Olkakiven toiminnan tavoitteena on tukea mielenterveyskuntoutujaa yksilöllisesti ja yhteisöllisesti eri elämänvaiheissa. Tavoitteena on itsenäiseen asumiseen opettelu ja siihen siirtyminen. Asukkaiden tukena ja apuna on moniammatillinen henkilökunta ympäri vuorokauden. Palvelut suunnitellaan asukkaalle yksilöllisesti, huomioiden jokaisen asiakkaan tarpeet ja elämäntilanne.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Aapelintie 17

  • 57710 Savonlinna

  • Etelä-Savo

  • Kartta

Tietoja

Kurkista sisään - virtuaaliesittely Olkakivestä

Attendo Olkakiven tilat ovat nykyaikaiset ja viihtyistä. Katso, miltä meillä näyttää virtuaaliesittelyn avulla. Suunnista talossa ruudulla näkyvien valkoisten ympyröiden johdattamana. Vasemmasta alakumasta voit katsoa pohjakuvaa. Tervetuloa esittelyyn!

Päärakennus Rivitalo
Story image

Oma koti

Attendo Olkakiven rakennuksia on yhteensä kolme. Päärakennuksessa on 16 tehostetun asumisen paikkaa. Huoneiden koko on 21,4 m2. Päärakennuksessa on yhteinen oleskelutila, jossa on yhteinen ruokailutila ja saunaosasto asukkaille. A-rakennuksessa on 5 palveluasumisen paikkaa. Huoneet ovat 31-32 neliötä. B-rakennuksessa on 4 palveluasumisen paikkaa ja huonekoko on 31-32 neliötä. B-rakennuksessa on yksi yhteinen oleskelutila, jossa on ruokailutila, keittiö, sekä saunaosasto. Kaikista rakennuksista pääsee ulos terassille/kuistille. Attendo Olkakivi tarjoaa asukkailleen kodinomaisen ja viihtyisän luonnonläheisen ympäristön. Savonlinnan kaunis vesistö, Pihlajavesi, on aivan palvelukodin äärellä.

Story image

Omannäköistä elämää

Asukkaita ohjataan osallistumaan sosiaaliseen kanssakäymiseen ja yhteisölliseen toimintaan, jossa huomioidaan kunkin asukkaan voimavarat ja lähtökohdat. Asukkaita kannustetaan oppimaan uutta ja kehittämään omia valmiuksiaan. Arki on aktiivista ja asukkaittensa näköistä. Toimintaa ohjaavat arvot läheisyydestä, rehellisyydestä, avoimuudesta sekä yksillöllisyyden ja yhteisöllisyyden mahdollistamisesta.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää