Attendo Siilinhelmi

Palvelukoti Attendo Siilinhelmi tarjoaa Siilinjärvellä monipuolisia asumispalveluja eri-ikäisille mielenterveyskuntoutujille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Soutajantie 3

 • 71800 Siilinjärvi

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 71

  Huoneen koko - 20-28 m2

  Valmistunut - 1997

  Ryhmäkodit - 3

Story image

Tavoitteellista tukea

Attendo Siilinhelmen palveluihin kuuluvat ympärivuorokautinen, kuntouttava ja tuettu palveluasuminen. Eriasteisia tuetun asumisen yksiöitä on kolmessa kerroksessa. Asukkaan yksilöllinen hoito- ja kuntoutumissuunnitelma tehdään omaohjaajan, omaisen sekä sijoittajatahon kanssa ja sitä päivitetään jatkuvasti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneet on sijoiteltu pääsääntöisesti kahteen eri soluun. Kooltaan huoneet ovat n.20 neliön suuruisia ja niissä on oma kylpyhuone. Siilinhelmessä on yhteiset oleskelu- ja saunatilat sekä piha-alue. Käytössä on myös tilavat ryhmätilat päivätoimintaan.

Story image

Omannäköistä elämää

Tarjoamme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen. Puuhailemme yhdessä arjen askareita, järjestämme yksilö- ja ryhmäohjausta sekä tukea harrastuksiin, opintoihin ja työhön. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen, kuntouttavaa työotetta käyttäen. Tuemme kuntoutujia vahvasti myös palvelukodin ulkopuolisten palveluiden käyttöön sekä monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan. Annamme kuntoutujille tilanteen mukaan työhakuun tai opiskeluun liittyvää ohjausta. Järjestämme palvelut kuntoutujan tarpeiden mukaisesti tiiviissä yhteistyössä esim. mielenterveystoimiston, terveysaseman, sosiaalitoimen, Kelan, työvoimatoimiston ja muiden mahdollisten järjestöjen kanssa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä