Attendo Tampereen tukikodit

Attendo Tampereen Tukikodit sijaitsee Linnainmaalla , monipuolisten palveluiden ja hyvin julkisten kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Hannulanpolku 8 A 17

  • 33580 Tampere

  • Pirkanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Palvelumme

Tukikodeilla on 11 vuokrattavaa yksiötä ja yksi harjoitteluasunto lyhytaikaiseen asumiskokeiluun.Tukikodeilla tarjotaan tuettua asumista omassa tukiasunnossa. Palvelu on suunnattu 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille. Tukikodeilla annetaan tukea, ohjausta ja neuvontaa mm. itsenäiseen asumiseen, arjentaitoihin, sosiaalisiin taitoihin, taloudenhoitoon ja terveydenhoitoon liittyen. Tavoitteena on tukea nuorta omannäköiseen elämään positiivisesti ja voimavarakeskeisesti. Yksilölliset tavoitteet sovitaan yhdessä ja kirjataan henkilökohtaiseen asumisensuunnitelmaan. Nuorta autetaan tunnistamaan omia vahvuuksiaan, saamaan lisää valmiuksia ja motivaatiota sekä taitoja pärjätä itsenäisemmässä asumisessa.

Story image

Arki ja aktiviteetit

Arki kodeisa on melko itsenäistä ja päivät muotoutuvat kuntoutujan arkiaskareiden mukaisesti rytmittyen opinnoilla, työtoiminnalla tai harrastuksilla. Tukikodeilla tarjotaan myös ryhmämuotoista toimintaa esim. ruokaryhmä ja yhteisliikunta, joissa nuorella on mahdollisuus olla tekemisissä vertaisten kanssa.Henkilökuntaa on paikalla arkisin klo 8–18, lauantaisin ja arkipyhinä klo 9–16. Nuorille on tarjolla mahdollisuus tulla omien ruokien kanssa aamiaiselle klo 9–10 ja iltapäivällä yhteisöajalle 16–17.30.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Lue lisää

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Lue lisää

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Katso ruokalista täältä