Hyppää sisältöön

Attendo Tampereen tukikodit

Attendo Tampereen tukikodit on nuorten aikuisten, työikäisten mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tukiasumisyksikkö Tampereella Linnainmaan kaupunginosassa. Attendo Tampereen tukikodit sijaitsee hyvien palvelujen läheisyydessä. Tukikodeilla on tällä hetkellä 15 vuokrattavaa tukiasuntoa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Hannulanpolku 8 A 17

  • 33580 Tampere

  • Pirkanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Kannustamme ja tuemme asiakasta mahdollisimman itsenäiseen selviytymiseen omannäköinen arki huomioiden. Asiakasta ohjataan ja tuetaan yksilöllisesti muun muassa harjoittamaan itsenäistä päätöksentekoa, arjenhallintaa (vuorokausirytmi, kodin siisteyden ylläpito, raha- ja tukiasioiden hoito jne.), hakemaan harrastuksia/työ-/päivätoimintaa sekä hoitamaan ihmissuhteita.

Jokaiselle asiakkaalle nimetään omaohjaaja, jota asiakas tapaa kotikäynneillä, ohjaajien toimistolla sekä tukiasumisyksikön ulkopuolella. Asiakkaan kanssa laaditaan asumisen ajalle asiakaskohtainen toteuttamissuunnitelma (kuntoutussuunnitelma), jota päivitetään säännöllisesti toipumisorientaatio huomioiden.

Story image

Arki ja aktiviteetit

Arki tukiasumisessa on melko itsenäistä ja päivät muotoutuvat asiakkaan arkiaskareiden mukaisesti rytmittyen opinnoilla, työtoiminnalla tai harrastuksilla. Tukikodeilla on ryhmämuotoista toimintaa, kuten liikunta-, ruoka-, luova- tai tunneryhmiä. Sauna lämpenee viikoittain.

Tukikodeilla työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu lähihoitajista ja sosionomista. Henkilökuntaa on paikalla arkisin klo 8–18, lauantaisin ja arkipyhinä klo 9–16. Asiakkaat ovat tervetulleita toimistolle vaihtamaan kuulumisia kahvikupin äärellä. Toimistolla on aamupala tarjolla arkisin klo 8:30–9 ja lauantaisin/arkipyhinä klo 9:30–10.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Lue lisää