Hyppää sisältöön

Attendo Peltola

Attendo Peltola on Akaassa sijaitseva ikäihmisten palvelukoti. Tarjoamme laadukasta ympärivuorokautista hoivaa ja palveluasumista ikääntyneille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Pihlajapolku 2

 • 37800 Akaa

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 42

  Huoneen koko: 21 m2

  Hyvinvointialue: Pirkanmaan hyvinvointialue

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamamme kevyempi palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille, jotka eivät tarvitse ympärivuorokautista hoivaa, mutta arvostavat vaivattomuutta ja haluavat ostaa arkeaan helpottavia palveluita. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Kaikki palvelut räätälöidään asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa asuntonsa kotoisiksi. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2. Palvelukodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Palvelukodin sauna lämpiää asukkaiden toivoessa ja turvallisessa pihapiirissä on helppo ulkoilla apuvälineidenkin kanssa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet (henkilökohtainen hygienia, pukeminen jne.) hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti. Yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon läheiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Lisätietoja palveluistamme

Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu.

Lataa opas tästä