Hyppää sisältöön

Attendo Majakkatupa

Attendo Majakkatupa on Luvialla viihtyisällä ja rauhallisella alueella sijaitseva tehostetun palveluasumisen yksikkö ikääntyneille asukkaille. Majakkatupa takaa asukkailleen osaavaa ja välittävää hoitoa ja kuntoutusta joka päivä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kotomäenkuja 12

 • 29100 Luvia

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 20

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Palvelukodin asukkaista huolta pitää ammattitaitoinen ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka on saanut koulutuksen sosiaali - tai terveysalalle. Jokaisen asukkaan yksilöllinen elämäntarina, tavat, mieltymykset ja tottumukset huomioidaan asukkaan arjessa. Yksilöllisesti laadittu hoito- ja kuntoutussuunnitelma toimii arjen rytmittäjänä. Asukkaan läheiset ja muu hänelle tärkeä verkosto ovat tervetulleita osallistumaan asukkaan arkeen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Majakkatuvan tilojen ja kiinteistön suunnittelussa sekä toteutuksessa on otettu huomioon erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeet. Hoivakodin sisustus ja kalustus on pyritty toteuttamaan kodinomaiseksi ja ikääntyneitä asukkaita palvelevaksi, huomioiden esteettömyyden, käytettävyyden ja turvallisuuden lähtökohdat. Majakkatuvassa on 20kpl yhden hengen huonetta, joissa jokaisessa on omat invamitoitetut Wc ja kylpyhuone.
Kodin jokainen huone on kalustettu valmiiksi mutta asukas voi tehdä huoneestaan kodin, tuomalla sinne myös omia kalusteita, somisteita tai tuttuja esineitä. Asukkaiden yhteisessä käytössä ovat kaksi tilavaa ja viihtyisää olohuonetta. Hoivakodin asukkaat pääsevät myös saunomaan tunnelmallisessa ja turvallisessa saunassa, aina niin halutessaan. Kodin yhteydessä on myös eloisa piha-alue, joka tehty turvalliseksi asukkaiden käyttöön. Piha-aluetta on kunnostettu ja somistettu kodissa aktiviisesti, joten aina kevään koittaessa se pääsee kukoistukseensa ja toimii viihtyisänä ajanvietto- ja kuntoutusalueenakin.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Majakkatuvan jokapäiväistä toimintaa ja arkea ohjaavat arvot yksilöllisyysdestä ja samalla yhteisöllisyydestä. Kodissa eletään rikasta ja monipuolista arkea, jossa jokainen asukas saa elää oman tutun ja turvallisen rytminsä ja tottumustensa mukaisesti. Ennalta määriteltyjä kellonaikoja arjen toiminnoille ei Majakkatuvalla ole. Järjestämme monenlaista mukavaa aktiviteettia, joista jokainen löytää varmasti mieluista tekemistä. Seurakunnanhetkeä vietetään Majakantuvalla kaksi kertaa kuukaudessa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää