Hyppää sisältöön

Attendo Kyröskoski

Kyröskoski tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista palveluasumista asukkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Moniammatillinen hoivahenkilöstö on paikalla ympärivuorokauden.

Yhteystiedot

Osoite

 • Pohjantähdentie 12

 • 39200 Kyröskoski

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 48

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 25 m2

  Valmistunut: 2015

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 3

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukkaat saavat päivittäisissä toiminnoissa jatkuvaa hoivaa, tukea, ohjausta, valvontaa ja huolenpitoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa. Asuminen Kyröskoskella on portaatonta, eli meiltä ei tarvitse muuttaa kunnon heiketessäkään.

Story image

Yhteisöllistä ja kodiomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 25 m2 kokoisia ja okaisessa huoneessa on oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot on kalustettue hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot itse mieleisekseen. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma pihapiiri.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kodissa eletään jokaisen asukkaan ehdoilla, ilman kellonaikoja tekemisille. Kannustamme asukkaita mahdollisimman itsenäiseen ja aktiiviseen arkeen. Järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa asukkaiden toiveita kuunnellen. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhteistä aikaa: tarjoamme asukkaille omasta valmistuskeittiöstä monipuolisia ja maukkaita aterioita, unohtamatta asukkaiden omia ruoka- ja tapatottumuksia sekä paikallisia makuja.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää