Attendo Hämeen Härkä

Hämeen Härässä tarjoamme palveluasumista sekä ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan arki mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Rengonraitti 9

 • 14300 Renko

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 16-29 m2

  Valmistunut - 2019

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Asukasvalinnassa tehdään yhteistyötä asukkaan sijoittamista harkitsevan kunnan kanssa. Myös palveluseteliä käyttävät asukkaat eri kunnista sekä itsemaksavat asukkaat voivat tulla Hämeen Härkään asukkaaksi. Kuntien hoivakotiin ohjaamat asukkaat saavat kunnalta kirjallisen päätöksen hoivakotipaikan saamisesta. Asiakasmaksut määräytyvät tuolloin myös kunnan/kaupungin normaalin linjan mukaisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Tiloista löytyy viihtyisät oleskelu-/ruokailutilat ja käynti pihalle tai terassille. Asukashuoneet ovat kooltaan 16 m2, 26 m2 ja yksi 29m2 ja kaikissa asunnoissa on esteetön wc/suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa asuntonsa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Palvelukodista löytyvät myös viihtyisät oleskelu-/ruokailutilat ja käynti viihtyisälle pihalle ja terassille. Asukkailla on myös mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Läheiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää