Hyppää sisältöön

Attendo Hultintupa

Hultintupa on ikääntyneille asukkaille ympärivuorokautista hoitoa tarjoava hoivakoti Hämeenlinnassa. Koti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä ja monipuolisten palveluiden lähietäisyydellä.

Yhteystiedot

Osoite

  • Hultinkatu 8

  • 13210 Hämeenlinna

  • Kanta-Häme

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Palvelukoti Hultintuvan kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään elämään. Moniammatillisessä tiimissä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, sosionomi, fysioterapeutti sekä hoitoapulaisia.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Hultintuvassa jokasella asukkaalla on oma asukashuoneensa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan mieleisekseen. Asukkailla on lisäksi käytössään viihtyisät ruokailu- ja yhteistilat, joissa on mukava seurustella läheisten kanssa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs tekeminen, mukaan ottaminen, luovuus ja ilmaisu kuuluvat asukkaan jokapäiväiseen elämään. Kodin henkilökunta on läsnä, kannustaa aktiivisuuteen ja omatoimisuuteen sekä kuuntelee kodin asukkaiden tarpeita ja mietteitä vuoden jokaisena päivänä. Kodin elämää ja toimintaa rakennetaan yhteistyössä asukkaiden, omaisten ja läheisten, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää