Hyppää sisältöön

Attendo Marski

Attendo Marski on Haminassa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Marski sijaitsee noin 1,5 km Haminan historiallisesta ympyräkeskustasta. Hoivakoti Marski koostuu neljästä 15-16 paikkaisesta pienryhmäkodista. Hoivakoti on tarkoitettu vanhuksille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä. Päämääränä on asiakkaan itsensä kokema hyvä elämänlaatu.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Mannerheimintie 33

 • 49400 Hamina

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 61

  Huoneen koko - 22 m2 ja 26 m2

  Valmistunut - 2012

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Yksikössä on neljä ryhmäkotia ja moniammatillinen hoitohenkilökunta talossa ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka hoivatyön ohessa muun muassa pitää yhteyttä omaisiin sekä hoitaa asukkaan juoksevia asioita. Lisäksi asukkaalle tehdään yksilöllinen, päivittäistä hoitotyötä ohjaava kirjallinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Toimintamme kantavana ajatuksena on asukkaan mielekäs arki, toimintakykyä tukevan työotteen sekä joustavan yhteistyön keinoin asiakkaiden, henkilökunnan, omaisten ja muiden yhteistyöverkostoon kuuluvien kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Marski on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Hoivakoti Marski koostuu neljästä 15-16 paikkaisesta pienryhmäkodista, joissa kussakin on omat oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä oma terassi/parveke. Asukkaalla on oma 22–26m2 kokoinen huoneensa, jossa on tilava wc/suihkutila. Tavoitteenamme on turvata asukkaalle laadukas ja itsenäinen elämä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Avarat yhteiset tilat mahdollistavat harraste- ja viriketoiminnan, joissa voi myös nauttia naapureiden seurasta. Tarjoamme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa lauluhetkien, muistelutuokioiden, lukuhetkien ja ulkoilun parissa Erilaiset musiikkiesitykset sekä tanssit elävän musiikin tahdittamina tuovat oman erityisen piristyksenä Marskin arkeen. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa joka rytmittää arkea. Marskissa nautitaan maittavaa, suomalaista kotiruokaa ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioiden.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää