Hyppää sisältöön

Attendo Kotisalo

Attendo Kotisalo on Hartolassa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua eli ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Meille voi tulla myös lyhytaikaisesti esim. omaishoitajan vapaapäivien ajaksi. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on asukkaittemme tukena ja apuna ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Terveystie 2

 • 19600 Hartola

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 45

  Huoneen koko - 25-33 m2

  Valmistunut - 2015

  Hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : intervalliasuminen
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Asukkaaksemme pääsee joko hyvinvointialueen kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Asuminen

Attendo Kotisalon asunnot ovat kooltaan 25 - 33 m2, ja asukkaat saavat sisustaa asuntonsa itse mieleisekseen. Kotisalossa on myös viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue ulkoiluun. Laadukkaat ateriat Kotisaloon takaa Attendo Kaislan keittiö Sysmässä, jossa kokit valmistavat ikäihmisille sopivaa ja maittavaa kotiruokaa ammattitaidolla. Ruuanvalmistuksessa otetaan huomioon myös asukkaiden yksilölliset toiveet, alueen ruokaperinteet sekä juhlapyhät.

Suunnittelemme päivittäiset aktiviteetit ja muun toiminnan asukkaidemme toiveita kunnioittaen. Mahdollistamme päivittäisen mahdollisuuden osallistua kanssamme säännölliseen ja monipuoliseen viriketoimintaan asukkaidemme kiinnostuksen mukaan.

Kotisalossa on tarjolla myös vuokra-asuntoja seniori-ikäisille joko itsenäiseen asumiseen tai haluamiensa palveluiden kanssa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää