Hyppää sisältöön

Attendo Harmonia

Attendo Harmonia on Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Melkonkatu 22D

 • 00210 Helsinki

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 61

  Huoneen koko - 21,5-26 m2

  Valmistunut - 2019

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 3

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukashuoneita hoivakodissa on 61, joista osa sopii esimerkiksi pariskunnan asuttavaksi. Hoivakodin tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Läheiset ovat aina tervetulleita vierailemaan hoivakodilla.

 
 
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 21,5-26 m2. Hoivakodissa on yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on lisäksi sauna, sekä esteetön parveke ja terassi.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissamme on asukkaittensa näköistä. Toteutamme Harmoniassa kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Kiinnitämme huomiota myös sosiaalisiin suhteisiin ja voimavaroihin. Myös läheiset ovat tervetulleita osallistumaan kotimme toimintaan.

Haluaisitko työskennellä Harmoniassa?

Haemme nyt uusia hoitajia tiimiimme. Katso tarkemmat tiedot ja lähetä hakemus. Voit myös kysyä lisätietoja hoivakodin johtajalta Sannalta. 

Liity mukaan osaavaan joukkoomme!

Harmonian avoimet työpaikat

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää